Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Laitehallinnan uudet tuulet - nämä käytännön hyödyt saat Microsoft Autopilot-palvelusta

BloggausYrityksen keskitetty laitteiden ja ohjelmistojen hallinta pilvessä vapauttaa IT:n resursseja toistuvista laiteasennustöistä tärkeämpiin tehtäviin. Microsoft Intune ja Autopilot ovat toimiva tapa tuoda Windows 10 -käyttöjärjestelmä yrityksen laitteisiin ja liittää ne hallintaan mutkattomasti. Tässä kirjoituksessa on luvassa tuoteräppiä laitehallinnan kentästä, kun avaamme, miten Microsoft Intune ja Autopilot muuttaa laitehallinnan arkea.

UUSI KONE KÄYTTÖÖN MUUTAMALLA KLIKKAUKSELLA


Uusi Windows Autopilot -työkalu mahdollistaa uusien laitteiden asentumisen itseohjautuvasti muutamalla klikkauksella, jolloin ne voidaan lähettää laitevalmistajalta suoraan loppukäyttäjän pöydälle. HP:n, Lenovon ja DELL:n uusimmat työasemat voit tilata koneen suoraan laitevalmistajalta, ja me rekisteröimme laitteen sarjanumeron Autopilotiin, ja viemme käyttäjäryhmittäin määritellyt tai yrityksen toivomat määritykset laitteen tietoihin odottamaan asentumista.

Kun käyttäjä avaa koneensa ensimmäisen kerran, Autopilot asentaa koneeseen kaiken tarvittavan: muun muassa ohjelmistojakelut, työaseman asetukset ja toimialueeseen liittämiset. Käyttäjän ei tarvitse muuta kuin odottaa automaattiasennuksen valmistumista, syöttää käyttäjätunnuksensa ja salasanansa, ja kone on valmis käyttöön.

Disclamer:
Windows Autopilot toimii Windows 10 -käyttöjärjestelmän uusiempien versioiden kanssa. (Psst. Älä huoli! Autamme kyllä käyttöjärjestelmänkin kanssa.)

KONEEN UUSI ELÄMÄ – KONEEN KÄYTTÄJÄN VAIHTO ILMAN IT:N APUJA

Käyttäjien tarpeet vaihtelevat ja tilanteet muuttuvat. Tosiaan on tarve saada jo käytössä ollut kone uuteen käyttöön eri käyttäjälle. Windows Autopilot mahdollistaa käyttäjän vaihdon vanhaan koneeseen sujuvasti ilman, että IT:n tarvitsee ottaa konetta omalle pöydälleen. Käyttäjän vaihto määritellään Autopilotissa ja koneelle asentuu automaattisesti uudelle käyttäjälle määrätyt ohjelmistot, asetukset ja käyttöoikeudet. Sujuvasta ja vaivattomasta uudelleenkäytöstä kiittää ympäristökin, hermoista puhumattakaan!

TIETOTURVA ENNEN KAIKKEA - VARASTETUN KONEEN PAIKANNUS JA TYHJENNYS

Varastettu tietokone tai yrityksen puhelin on suuri tietoturva- ja maineriski. Intune-palveluiden avulla varastettu laite voidaan pyyhkiä tyhjäksi kaikista yrityksen tiedoista ja siirtää laitteen tiedot uuteen mutkattomasti.

Kadonneiden tai varastettujen laitteiden paikannus, lukitus ja tietojen tyhjennys tuovat lisävarmuutta tietoturvaan.

Mitä seuraavaksi?

Skaalautuvaa, keskitettyä laitehallintaa etsivälle Intune ja Autopilot ovat tutkimisen arvoinen vaihtoehto, ja alalla kasvava kehityssuunta, johon Microsoft laittaa tällä hetkellä isosti panoksia. Lue lisää laitteiden elinkaarihallinnan palvelustamme täältä!

Kiinnostaako laitehallinta- ja identiteetinhallinta sinua laajemmin? Tilaa blogimme, niin saat uusimmat jutut suoraan sähköpostiisi!

Seuraa blogiamme tästä!

Pinterest
Valtti Kumppanit Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Valtti Kumppanit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

identiteetinhallinta
Microsoft Autopilot
laitteiden hallinta
laitteiden elinkaarihallinta

Siirry yrityksen profiiliin Valtti Kumppanit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valtti Kumppanit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Valtti Kumppanit - Muita referenssejä

Valtti Kumppanit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia