Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lahden kaupunki: digitaalisten työtapojen muutoksen avulla apua hybridityöskentelyyn

ReferenssiLahden kaupungilla oltiin täysin uuden tilanteen edessä vuoden 2020 alussa, kun organisaatio siirtyi tutusta toimistoympäristöstä kotitoimistolle. Muutos pisti miettimään olemassa olevien ohjelmistojen hyödyntämistä etätyössä ja tuntui, että uuden työskentelymallin kokonaiskuva oli hakusessa. Päivät täyttyivät etäkokouksista ja ne eivät aina olleet kovin hyvin organisoituja. Alkoi kuulua myös puhetta uupumuksesta. Ihmiset tarvitsivat enemmän ohjausta siihen, että millä tavalla eri välineitä otetaan käyttöön.  

Valtilla on pitkä kokemus erilaisista digitalisaatio- ja digityönkehittämishankkeista. Yhteistyötä Lahden kanssa on tehty jo vuodesta 2018, jolloin Lahden kaupunki otti käyttöönsä digitaalisen työympäristön nimeltä Valo Intranet helpottaakseen sisäistä viestintäänsä ja tavoittaakseen viestinnällä myös liikkuvat työntekijät. 

Lue koko juttu

Suosittelija:

“Valtti on ollut meille hyvä kumppani. Valtti on tuonut tähän sen ryhdin, etenemisen mallin ja asiantuntemuksen. Kaikki on tapahtunut sovitusti ja aikataulussa. He ovat myös sparranneet meitä, eivätkä ole päästäneet ihan vähällä. Se on mun mielestä aina hyvä merkki. Ja kuitenkin kaikki on tapahtunut hyvässä hengessä. On ollut mukava meininki ja aina on ollut kiva aloittaa työpaja ja hyvässä yhteistyössä on myös aina päätetty jokainen työpaja.”

Anu-Liisa Rönkä

Pinterest
Referenssin infoboxi
Valtti  logo

Tiedot

Tilaaja: Lahden kaupunki

Lisätietoja

Yritysprofiili Valtti kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Viestintä

Omat tagit

Digitaalisten palveluiden kehittäminen
digikoulutus
etäkonsultointi
IT konsultointipalvelu
O365
Office365
m365
Microsoft365

Siirry yrityksen profiiliin Valtti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valtti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Valtti - Muita referenssejä

Valtti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia