Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Koulukirjastojärjestelmä Espoon kaupungille

TarjouspyyntöHankintailmoitus:

Espoon kaupunki : Koulukirjastojärjestelmä Espoon kaupungille

Tarjoukset 18.10.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen:

https://tarjouspalvelu.fi/espoo?id=235459&tpk=59f79faa-88ac-4b5d-b576-1243c3ceb33a

Sopimus on voimassa toistaiseksi. Pääsopimus voidaan irtisanoa aikaisintaan yhden (1) vuoden päästä sen voimaantulosta. Espoon kaupunki tulee valitsemaan kilpailutuksen perusteella yhden palveluntuottajan ja yhden varatoimittajan. Palveluntuottajaksi valitaan kokonaistaloudellisesti edullisin tarjous. Palveluun osoitetun budjetin vuoksi suurin maksettava hinta tarjouspyynnössä kuvatun palvelun tuottamisesta voi olla: - Ratkaisun perusmaksun osalta 50 000 €/vuosi (Liite 6 Hintalomake, välilehti 2-Kuukausimaksut ja palvelut, kohta "Ratkaisun perusmaksu" hintakomponentteineen) - Järjestelmän käyttöönoton osalta 40 000 € (Liite 6 Hintalomake, välilehti 3-Kertaluontoiset maksut, kohta "Järjestelmän käyttöönotto" hintakomponentteineen) Tarjoajan tulee tarjota joko nämä hinnat tai sen alle palvelun tuottamisesta. Arvioitu arvo on laskettu laskennalliselle neljälle vuodelle, ja siinä on huomioitu myös mahdollisia erikseen tilattavia lisätöitä.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia