Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Koodia täydellä sydämellä

BloggausTIVIA Keski-Suomen naisver­kosto Nice ICT järjesti yritys­vierailutapahtuman jyväskylä­läiseen SoulCore-softataloon. Kaikki halukkaat eivät päässeet kuulemaan SoulCoren ainutlaatuisesta liiketoi­mintamallista, kun 20 ilmoittautu­neen raja täyttyi hetkessä.

SoulCore on vuonna 2014 perustettu pilvipalveluja toimittava ICT-yritys, jonka kilpailuvaltti on mallinnuksen ja koodigeneroinnin mahdollistama ohjelmistotuotannon ketteryys, luotettavuus ja nopeus. SoulCorella ohjelmiston kehittäminen aloitetaan kartoittamalla asiakkaan tarve ja määrittelemällä eri toiminnallisuudet pienissä palasissa toteutettaviksi kokonaisuuksiksi. Vaatimuksiin perustuen muodostetaan ohjelmiston visuaalinen käsitemalli, josta SoulCoren omaa teknologiaa hyödyntäen generoidaan tietokannasta käyttöliittymään asti toimiva ohjelmisto. Täten monet työläät toiminnot syntyvät automatisoidusti, eikä niitä tarvitse koodata käsin. Tämän jälkeen kehittäjä tekee vain vaativammat, lisäarvoa tuottavat toiminnallisuudet käsityönä. Näin ohjelmiston kehittämiseen menevä aika saadaan minimoitua ja toteutetuksi saadaan laadukas, vähemmän inhimillisiä virheitä sisältävä ohjelmisto.

Sovellustuotannon automatisointi mahdollistaa asiakkaiden liiketoimin­takriittisten toimintojen digitalisoin­nin välittämättä siitä, millä toimialal­la yritys toimii. SoulCore on tehnyt ratkaisuja mm. VR Groupille, Espoon kaupungille, Vapol­le, Kotipizzalle ja Teollisuusliitolle. Pääsään­töisesti järjestelmät ovat asiakaskoh­taisia, mutta SoulCore toimittaa myös tuotepohjaisia ratkaisuja, kuten organisaatioiden tietosuojatyön tueksi tarkoitettua GDPRdeskiä.

SoulCore pystyy taklaamaan softakehityksen perusongelmia automatisoimalla merkittävän osan sovelluskehityksestä. Automaatio tarjoaa asiakkaalle visuaalisen ja innostavan sovelluskehitysprojektin, ja vapauttaa kehittäjän keskittymään korkeamman lisäarvon tuottamiseen. Mallintamalla ratkaisun korkeammalla abstraktiotasolla ohjelmistokehitys tehostuu, ja sitä myöten myös tuottavuus paranee.

Teksti: Katri Minkkinen

Kuva: Katri Minkkinen

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys

Omat tagit

TIVIA News

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia