Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kokonaisratkaisu energiasektorille – Miksi valita IFS Cloud?

BloggausIFS tarjoaa ERP-, EAM-, FSM- ja MWM-ohjelmistoratkaisuja energiasektorille. Energia-alan yritykset ovat kuuluneet IFS:n kohderyhmään yrityksen alkuajoilta lähtien, kun ensimmäinen IFS-ohjelmistoratkaisu suunniteltiin ydinvoimalan käyttöön. Vuosien varrella IFS:n järjestelmät ovat tulleet globaalisti tutuiksi yhtenä arvostetuimpana kokonaisratkaisuna energiasektorille. Tunnustusta on tullut Gartnerin tuottamissa raporteissa, kun IFS on valittu jo kuusi kertaa peräkkäin asiakasvertaisarvioinneissa parhaaksi FSM-järjestelmäksi. IFS-järjestelmä on tunnustettu viimevuosina Gartnerin kansainvälisissä vertaisarvioinneissa myös johtavaksi ERP-tuotteeksi.

Mikä tekee IFS Cloudista erityisen?

IFS-järjestelmä mahdollistaa yrityksen digitalisaatiostrategian toteuttamisen yhdellä integroidulla liiketoiminta-alustalla. IFS-järjestelmä tukee ERP:n toiminnallisia valmiuksia perusteellisesti energia-alan liiketoiminnan kaikilla ydinalueilla, mukaan lukien talous ja raportointi, projektien ja omaisuuden hallinta, toimitusketjut ja jälkimarkkinointi. IFS tarjoaa laajan yritystason kokonaisratkaisun energiasektoriin tukemalla paikallisia ja monikansallisia tuotantoyrityksiä hallitsemaan monimutkaisia organisaatiorakenteita, ohjaamaan projekteja sekä optimoimaan omaisuutta ja toimitusketjuja.

Yksi järjestelmän suurimmista vahvuuksista on IFS Aurena web-käyttöliittymä, jolla työntekijöiden päivittäiset rutiinityöt sujuvat vaivattomasti myös mobiilissa. IFS Aurenan käyttäjäystävällinen käyttöliittymä mahdollistaa kunnossapidon asentajien ja muiden kenttätyöntekijöiden tehdä rutiinityöt lennosta, esimerkiksi suorittaa urakan tuntikirjaukset helposti kännykällä sijainnista riippumatta.

Voit tutustua IFS Cloud Aurena web-käyttöliittymään ja sen toiminnallisuuksiin videoista: IFS Shop Floor Workbench | IFS B2B Portals | IFS Lobby. 

Innovaatiot ja kehitys tukemassa erityistä asiakaskokemusta

IFS tunnetusti panostaa paljon ohjelmistonsa jatkuvaan kehitykseen, jotta he voivat tarjota asiakkaillensa entistä parempaa asiakaskokemusta ja uusimmat innovaatiot tukemaan liiketoimintaa markkinoiden muutostilanteissa sekä pysymään ajan tasalla uusimmissa trendeissä. IFS:n 2021 loppuvuoden R21R2 -julkaisutilaisuudessa esiteltiin uusimpia parannuksia ja innovaatioita energiasektorille. Parannuksia tuli muun muassa omaisuuden käyttöaikaan ja katkojen vähentämiseen eri omaisuuserien välillä, jotka vaativat jatkuvaa hallintaa. Päivityksessä myös dynaamisen työn suunnittelua ja ajoitusta parannettiin, jotta teknikko voi olla aina oikeassa paikassa oikeiden osien kanssa oikeaan aikaan.

Kestävää liiketoimintaa

IFS on vahvasti tuonut esille, miten tärkeää vastuullisuus on heille ja miten he haluavat tukea järjestelmällänsä asiakkaidensa kestävän kehityksen aloitteita ja strategiaa. Viime vuosina monet sähkötuotantoyhtiöt ovat investoineet paljon uusiutuvaan energiaan ja sen monipuolistamiseen, jotta kestävän kehityksen tavoitteet saavutettaisiin. Saman aikaisesti tämä luo uusia haasteita yrityksille;, miten uudet liiketoimintamallit rakennetaan tukemaan monimutkaisia ketjuja ja miten ne saadaan yhtenäistettyä tavoitteisiin. Erityisen tärkeää olisikin valita oikeat järjestelmät ja alustat tukemaan liiketoiminnan monimutkaisuutta ja tavoitteita. Lähtökohtaisesti IFS:n kokonaisratkaisu on otollinen vaihtoehto energiasektorille, kun se on suunniteltu oikeilla teknologioilla tukemaan koko omaisuudenhallinnan elinkaarta ja kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamista.

Pinterest
Aveso Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Aveso kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka
Projektinhallinta
Supply chain management SCM
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Omat tagit

IFS Cloud
IFS ERP
IFS Applications

Siirry yrityksen profiiliin Aveso kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Aveso - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Aveso - Muita referenssejä

Aveso - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia