Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Keskusjärjestön it-infrastruktuuri palveluna konesalistamme

ReferenssiSTTK halusi keskittyä omien ydintehtäviensä hoitamiseen ja ulkoisti koko IT-infrastruktuurinsa. Palvelinympäristö on nyt täysin virtualisoitu. Sovelluksiin pääsee kätevästi ja tietoturvallisesti käsiksi myös yrityksen tietoverkon ulkopuolelta.


Kapasiteettipalveluna STTK:lle tuottamamme palvelut kattavat tusinan verran virtualisoituja palvelimia, tallennuksen, varmistuksen sekä ylläpitopalvelut. Järjestön IT-infrastruktuurin tietoliikenneyhteydet on kahdennettu. IT-ympäristön tietoturva on toteutettu korkealuokkaisesti, sisältäen muun muassa vahvan tunnistamisen yrityksen tietoverkkoon.

”IT-ympäristömme toimii nyt hienosti ja toimintavarmuus on viritetty hyvälle tasolle.”

Kaikkiaan 19 jäsenliittoa ja yhteensä 608.000 jäsentä kattavan toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n IT-infrastruktuuri tuotetaan konesalistamme. Järjestössä halutaan keskittyä omien ydintehtävien hoitamiseen. Omaa IT-ammattilaista keskusjärjestöllä ei ole. Pitkäaikainen yhteistyö jatkuu tulevina vuosina. ”Palvelinympäristön ylläpito oman henkilökunnan voimin olisi erittäin vaativaa ja edellyttäisi jatkuvaa kouluttautumista. Haluamme keskittyä ydintehtäviimme”, kertoo
STTK:n talousjohtaja Erkki Lavonsalo.

HALU KESKITTYÄ YDINTEHTÄVIIN

Keskusjärjestön koko IT-infrastruktuuri on verkkosivuja lukuun ottamatta konesalissamme. STTK:lla on erilaisten taloushallinto- ja toimistosovellusten lisäksi käytössään SharePoint -tiedonhallintaratkaisu sekä sähköpostipohjainen yhteiskäyttö- ja tietoliikennepalvelinohjelmisto. Sovellusten päivityksistä vastaavat ohjelmistotoimittajat, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

”Palvelinympäristön ylläpito oman henkilökunnan voimin olisi erittäin vaativaa ja edellyttäisi jatkuvaa kouluttautumista. Haluamme keskittyä ydintehtäviimme. Teemme tällä hetkellä töitä jäsenistöämme koskevan eläkeratkaisun sekä työurien pidentämisen ja sopimisen parissa”, kertoo STTK:n talousjohtaja Erkki Lavonsalo. ”Nämä ovat yhteiskunnallisesti merkittäviä asioita.”

Vastaamme STTK:n koko palvelinympäristön toimivuudesta ja ylläpidosta. Huolehdimme myös keskusjärjestön työasemien toimivuudesta, kuten ohjelmistopäivityksistä ja asennuksista. ”Pystymme tuottamaan STTK:lle hyvin toimintavarman IT-infrastruktuurin palveluna. Kokonaisuus on täysin virtualisoitu ja se pyörii klusteroiduissa palvelin- ja tallennusjärjestelmissä”, sanoo DataCenterin myyntipäällikkö Tommi Nieminen. Nieminen korostaa, että STTK:n IT-infrastruktuuri skaalautuu kapasiteetin osalta molempiin suuntiin. ”Mikäli asiakkaan tarvitsema kapasiteetin määrä pienenee, näkyy se matalampina kustannuksina asiakkaan suuntaan.”

ETÄYHTEYDET TOIMIVAT

Järjestön IT-ympäristö sisältää mittavan määrän luottamuksellista tietoa, kuten sopimusasiakirjoja. Organisaation työntekijät pääsevät sovelluksiin käsiksi uudistetulla etäyhteysratkaisulla, jonka tuotamme palveluna. Ratkaisu perustuu vahvaan tunnistamiseen, jossa käytetään vaihtuvaa salasanaa. Salasana tulee etäkäyttäjän matkapuhelimeen, ja poistuu automaattisesti käytön jälkeen.

”Meille on erittäin tärkeää, että etäyhteydet toimivat hyvin ja luotettavasti. Tietoturva on korkealuokkaista ja yrityksen tietoverkon ulkopuolelta pääsee etäyhteyksin kätevästi käsiksi sovelluksiin ja tärkeään tietoon”, kertoo Lavonsalo. ”IT-ympäristömme toimii nyt hienosti ja toimintavarmuus on viritetty hyvälle tasolle.”

LUOTTAMUS KANTAA

Lavonsalo kertoo, että STTK:ssa otettiin SharePoint käyttöön vuoden 2012 alussa. ”Meillä on hyviä kokemuksia yhteistyöstä DataCenterin kanssa. He pystyvät yhteistyöhön myös ohjelmistotoimittajiemme kanssa. Edellytämme DataCenterin ammattilaisilta korkealuokkaista tietoteknistä osaamista ja pysymistä ajan hermolla. Meille on äärettömän tärkeää, että DataCenterin konesalit sijaitsevat Suomessa. Yhteistyö toimii, kun voimme luottaa meitä palveleviin henkilöihin.”

”Olemme saavuttaneet vahvan jalansijan liittojen ja järjestöjen konesalipalveluiden tarjoajana. Meidän tuottamien konesalipalveluiden hyödyt suhteessa kustannuksiin kestävät varmasti vertailun itse ylläpidettyyn ja hallittuun IT-infrastruktuuriin, kattaen palvelimet, tallennuksen ja verkkoratkaisut. Kaiken voi ostaa kustannustehokkaasti palveluna”, sanoo Nieminen.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Valtti  logo

Tiedot

Tilaaja: STTK

Lisätietoja

Yritysprofiili Valtti kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Konesalipalvelut

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Siirry yrityksen profiiliin Valtti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valtti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Valtti - Muita referenssejä

Valtti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia