Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Keski-Suomen liiton uusi visuaalinen ilme ja verkkosivuston toteuttaminen ja ylläpito sekä mainostoimistopalvelut vuosille 2019 - 2021

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus: Keski-Suomen liitto 

Tarjoukset 17.1.2020 klo 16.00 mennessä 

https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2019-025108

Keski-Suomen liitto pyytää tarjousta liiton uuden visuaalisen ilmeen ja verkkosivuston toteuttamisesta ja liiton sekä liiton hallinnoimien projektien verkkosivu- ja mainostoimistopalvelujen puitesopimuksesta vuosille 2020 - 2022.

Haemme palveluntuottajaa, jolla on kokemusta ja näkemystä viestinnän visuaalisuudesta sekä viestinnän, vuorovaikutuksen, vaikuttamisen ja osallistamisen lähtökohdista rakennettujen verkkosivustojen toimittamisesta. Arvostamme vahvaa ymmärrystä viestinnän saavutettavuudesta ja tietoturvasta. Toivotamme tervetulleiksi myös tarjoukset, joissa toteuttajana on useamman palvelutuottajan yhteenliittymä (yhden toimiessa päätoteuttajana).

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia