Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kenelle CIO Agenda -koulutus?

BloggausTIVIA ja ICT Leaders Finland ovat luoneet CIO Agenda -koulutuksen, johon kuuluu Johtaja- ja CXO-koulutusohjelmat. Niissä on 18 opintojaksoa.

Ketkä tarvitsevat koulutusta ja miksi?

Johtamiskoulutusohjelmat ovat tarkoitettu kaikille IT:n ja digitalisoinnin johtamisen kanssa työskenteleville.

Kenelle?

Henkilöille, joiden vastuulla on digitoimintojen kehitys, digitaalinen muutos, datatalous, ohjelmistoliiketoiminta, alustat, IT-infrastruktuuri, liiketoiminnan kehittäminen, johdon konsultointi ja CIO:ksi tai CDO:ksi kasvavat IT-päälliköt, arkkitehdit...

Koulutus sopii palveluissa, teollisuudessa, kaupassa tai julkishallinnon johdossa työskenteleville.

Suosittelemme koulutusta siksi, että oman erikoistumisalasi syväosaamisen tueksi tarvitset osaamista KAIKISTA IT:n ja digitalisoinnin johtamisen aiheista, kuten muutosjohtamisesta ja ihmisten johtamisesta.

Miksi johtamisosaaminen on niin tärkeää?

Olemme vuosikymmeniä hakeneet vastausta kysymykseen: Mikä selittää IT:n ja digitalisoinnin organisaatiolle tuottaman arvon synnyn? Vastaus on vihdoin löytynyt: IT:n ja digitalisoinnin johtamisen onnistuminen osana organisaation johtamisjärjestelmää.

Johtaminen ei ole abstraktia ja yleistä, vaan osa jonkin asian johtamista. Johtamishaasteet ovat silti harvoin teknologisia tai menetelmällisiä. Saat kokonaisvaltaisen, konkreettisen johtamisosaamisen näistä ainutlaatuisista johtamiskoulutusohjelmista.

Kuinka koulutus tapahtuu?

Koulutustapahtumat ovat kerran viikossa torstaisin 8.30–10.00 intensiivisenä ja tehokkaana verkkokoulutuksena. Osaa viikoittaista koulutusta edeltää ennakkoon katsottava video. Itse koulutustapahtuma alkaa aiheen syventävällä läpikäynnillä, jonka jälkeen teet ryhmätyön jostain kurssin kolmesta case-esimerkistä vaihtuvissa ryhmissä. Vaihtuvat ryhmät lisäävät verkostoitumista ja oppimista. Lopuksi pohdit yhdessä kurssilaisten kanssa, mitkä tekijät vaikuttavat aiheen soveltamiseen organisaatioissa. Ennen seuraavaa viikkoa laadit lyhyen kirjoitelman viikon aiheen soveltamisesta omaan organisaatioosi.

Teksti: Tomi Dahlberg, Päivi Hokkanen, Harri Hyvönen


CIO Agenda – Tietohallinnon ja IT:n johtamisen koulutusohjelmat ylimmälle johdolle

Oletko mukana IT:n ja digitalisaation johtamisessa liiketoiminnassa, tietohallinnossa tai vastaavassa toiminnossa? Koetko tarvitsevasi lisää osaamista, kokemusta ja näkemystä siitä mikä toimii nyt ja tulevaisuudessa?


  • Johtajakoulutus | 10.3.–13.10.2022Strategia, liiketoiminnan ja IT:n yhteensovittaminen
  • Hyvä tietohallintotapa, toimintavarmuus, tietohallintojohtajan rooli
  • IT-palveluiden kehittäminen, toteuttaminen ja tuottaminen
  • CxO-koulutus | Syksy 2022Strategia, liiketoiminnan ja IT:n yhteensovittaminen
  • Hyvä tietohallintotapa, tietohallintojohtajan rooli, tiedon johtaminen ja tiedolla johtaminen
  • Johtaminen, vaikuttaminen, tiedottaminen, viestintä ja kulttuuri

LUE LISÄÄ

TIVIA News on TIVIAn jäsenlehti, jonka ensimmäinen numero ilmestyi kesäkuussa 2016. Lehti ilmestyy myös osana painettua Tivi-lehteä. TIVIA Newsin artikkelit julkaistaan myös digitaalisina versioina TIVIAn verkkosivustolla, jossa ne ovat myös vapaasti luettavissa. Lisäksi TIVIA Newsin digitaalinen näköislehti on vapaasti luettavissa TIVIAn verkkosivustolla.

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Tarjonnan tyyppi

Koulutus

Omat tagit

CIO Agenda

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia