Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Käyttövaltuushallinnan IAM tukikumppani

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Tampereen korkeakoulusäätiö sr

Tarjoukset 22.07.2019 klo 12.00 mennessä

Tarkoituksena on valita avoimella kilpailutuksella tukikumppani TUNI-käyttövaltuushallinnan IAM-järjestelmälle jatkuvan palvelutuotannon tueksi kattaen tarpeen mukaan sekä järjestelmän ylläpidon että kehittämisen. TUNI-käyttövaltuushallinta palvelee keskitetysti koko korkeakouluyhteisöä ja hallitsee noin 50 000 käyttäjää. Käyttäjäryhmiä ovat henkilökunta, opiskelijat ja vierailijat. TUNI IAM koostuu identiteetin hallinnasta (IdM), itsepalvelukäyttöliittymästä (UI), TUNI-järjestelmien käyttövaltuuksien hallinnoinnista ja tarvittavista integraatioista. Hankittavalta tukikumppanilta edellytetään kyvykkyyttä tuottaa TUNI IAMin tarvitsemia palveluita seuraavilla alueilla: – IAM-ratkaisun hallinto – IAM-ylläpito – IAM-kehitys Tukikumppanilta voidaan hankkia sekä kiinteähintaisia palvelukokonaisuuksia että aikaperustaista asiantuntijatyötä. Hankintaan liittyvät palvelut tilataan erillisillä toimeksiannoilla. Hankinta ei sisällä määräostovelvoitetta.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia