Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Julkaisuautomaatio helpottaa työtä dramaattisesti

BloggausGredin palveluihin uusimpana kuuluva julkaisuautomaatio tehostaa työtä ja ajankäyttöä koko tuotanto- ja markkinointiekosysteemissä. Julkaisuautomaatiolla aineiston- ja tuotetiedonhallinnasta saadaan mahtitehot irti! Automatisointi tarjoaa Gredin asiakkaille uutta arvoa ja hyötyä: tietojen laatuun ja luotettavuuteen, helppoon hallintaan ja nopeampaan julkaisuun.

”Gredi haluaa kasvaa vahvasti, ja nyt meillä on Suomen paras julkaisuautomaation osaaminen talossa ja asiakkaidemme käytössä. Otamme asiakkaan keskiöön ja kuuntelemme asiakasta, ymmärrämme nykytilan ja tulevaisuuden tavoitteet. Kasvun tekemiseen liittyy asiakkaillamme vahvasti teknologia ja sen hyödyntäminen eri käänteissä”, linjaa Gredin operatiivinen johtaja Risto Pasanen.

”Ekosysteemi-ajattelu, integraatiot tietojärjestelmien välillä ja automaatio, ne kaikki liittyvät yhteen. Meillä on kolme tapaa automatisoida asiakkaidemme prosesseja. Dynaamiset julkaisupohjat ovat asiakkaidemme kovassa käytössä jo maailmanlaajuisesti, erityisesti markkinointikampanjoissa ja eri kielialueilla. Automaattisia työnkulkuja ja integraatioita tietojärjestelmistä toisiin käytetään jo laajasti esimerkiksi painotrafiikissa, ja trendi on vahvassa kasvussa. Nyt automatisoimme lisää asiakkaidemme sisällöntuotanto- ja julkaisuprosessia. Teemme siitä älykkäämpää, helpompaa, laadukkaampaa ja mielekkäämpää, tietenkin monikanavaisesti”, Risto Pasanen kertoo.

Hukka pois!

Gredi tuottaa julkaisuautomaatiota asiakkailleen palveluna tai hybridinä yhteistuotantona asiakkaan kanssa. Tämä on Lean-ajattelua, joka johtamisfilosofiana perustuu turhuuksien poistoon prosesseista. Julkaisuautomaation avulla hukka vähenee – ajanhukka ja työnhukka. Asiakkaat arvostavat myös sitä, että tuotantomääriä voidaan kasvattaa samalla henkilöstömäärällä, kun otetaan julkaisuautomaatio avuksi.

Tero O. Nieminen, Gredin head of publishing automation, kertoo, että julkaisuautomaation kolme suurinta hyötyä asiakkaiden mielestä ovat:

 1. Kun vertaa perinteiseen tekemiseen, heti alkumetreillä julkaisun taittajan ohjeistukseen kuluu aikaa ja palavereja. Kun on julkaisuautomaatio, asiakkaan ei tarvitse enää briiffata taittajaa juuri ollenkaan! Esimerkiksi julkaisun tarjoushintojen paikat on julkaisuautomaatiossa määritelty ennakkoon valmiiksi, ja hintojen muuttuessa data ui oikeaan paikkaan automaattisesti.
 2. Lainmukaisuus ja laatu täyttyvät julkaisuautomaatiolla. Jotta lainmukaisuutta noudatetaan, esimerkiksi juomailmoituksissa pitää olla litrahinta, yksikköhinta ja tarjoushinta, kuten 3 pulloa kympillä. Julkaisuautomaatio laskee nämäkin asiat automaattisesti. Taittajan ei tarvitse laskea, eikä tehdä kiireessä laskuvirheitä.
 3. Asiakkailta tulee kiitosta projektien läpivientiaikojen dramaattisesta lyhentymisestä. Esimerkiksi suurissa kuvastoprojekteissa aikaa säästyy valtavasti, ja ajansäästön määrä on suuri positiivinen yllätys monille asiakkaille.

Teron mukaan esimerkiksi tuotekatalogien ja hinnastojen taittovaiheessa iso osa tarkkuutta ja aikaa vievästä tietojen käsin kopioinnista korvataan julkaisuautomaatiolla ja integraatiolla.

Mitä suurempi tietomäärä ja mitä enemmän toistuvia ja vaihtuvia tietoja on, sitä suurempi ajan, työn ja rahan säästö saadaan!

Gredistä julkaisuautomaatioon kaikki = Tekniikka – Suunnittelu – Tuotanto – Tuki

Periaatteessa mikä tahansa taitto, mikä Adobe InDesignilla on mahdollista tehdä, voidaan automatisoida Adobe InDesignin plug-in ohjelmistolla nimeltä Easy Catalog, joko asiakkaalla tai Gredissä.

Tekniset avainkysymykset ovat:

 • Missä tuotetieto on varastoitu?
 • Onko kaikki tieto samassa vai eri tietolähteissä?
 • Millaisia julkaisuja tarvitaan?
 • Halutaanko kieliversioita?

 

Gredi Content HUBissa asiakkaidemme brändit hallitsevat, muokkaavat, jakelevat ja julkaisevat erilaisia markkinoinnin, myynnin ja viestinnän materiaaleja sekä monenlaisia muita digiaineistoja. Julkaisuautomaatioon tiedon lähteinä toimivat Gredi Content HUB, johon olemme integroineet julkaisuautomaation valmiiksi. Tiedon lähteinä ovat usein PIM-tuotetietojärjestelmät, ERP-liiketoimintajärjestelmät ja hinta-Excelit. Kaikki tieto on helppo prosessoida automaattisesti ennen julkaisun sivutusta ja kieliversiointia.

”Design brändihallitusti on tärkeä osa työtämme. Meiltä saa kaiken, luovasta konseptoinnista julkaisuautomaatiopohjien suunnittelun, sääntöjen koodauksen ja sivutuksen määrittelyn kautta automaattitaittoon ja painovalmiiksi – vieläpä hiilineutraaleina painotuotteina”, Tero kertoo.

Saat enemmän aikaa – ja aikaan!

Julkaisuautomaation hyödyt asiakkaillemme ovat ilmeiset:

 • Helppous: automatisoitu tiedonkulku
 • Tuottavuuden kasvu: ei tietojen etsiskelyä eri järjestelmistä, ei copy-peistaushommaa, ei eestaas-vedoskierroksia, ei käsityötä
 • Muokattavuus: nopea päivittää tuotekuvia ja -tietoja, kuten hintoja kampanjoihin
 • Laadun parantuminen: ei kirjoitusvirheitä, laskuvirheitä eikä ajatusvirheitä
 • Työn ja ajan säästö: samalla henkilöstömäärällä saadaan enemmän aikaan ja nopeammin
 • Skaalautuvuus: helpot järjestelmien integraatiot, automaattiset kieliversiot, nopeampi markkinoille tuloaika

 

”Teemme automaattitaittona eniten monikymmensivuisia tuoteoppaita ja tarjouskuvastoja, tuotekortteja ja hintalappuja, julisteita, halstereita – sekä digiaineistoja, kuten somekuvia ja digiscreenejä”, Tero listaa.

”Autamme myös itse tekeviä asiakkaitamme julkaisuautomaation täyteen hyödyntämiseen: valmennamme, konsultoimme ja tuemme työssä. Meiltä saa aina näkemyksiä ja ideoita! Koska meillä on osaaminen ja kokemus, tiedämme kertoa asiakkaillemme, mitä kannattaa automatisoida ja miten”, Risto Pasanen kiteyttää.

Mieluusti lisätietoja antavat:

Risto Pasanen, Gredi, operatiivinen johtaja, risto.pasanen@gredi.fi, puh. 040 849 2620

Tero O. Nieminen, Gredi, head of publishing automation, tero.nieminen@gredi.fi, puh. 050 464 2045

Lue myös blogi markkinoinnin automaatiosta: https://www.gredi.fi/markkinoinnin-automaatio-ja-brandinhallinta/

Miten brändin ja aineistonhallinnan (DAM) pilvipalvelumme Gredi Content HUB vauhdittaisi tavoitteidenne mukaista markkinointia, viestintää ja myyntiä kaikissa kanavissa, julkaisuautomaatiota ja tekoälyä hyödyntäen? Ota yhteys: https://www.gredi.fi/yhteystiedot/

Käytössäsi on koko PunaMusta Media -konsernimme osaaminen, kuten verkkokaupat, näyttävät mainospinnat ja Suomen johtava hiilineutraali painatus kaikkiin brändihallitun markkinoinnin ja viestinnän tarpeisiin: https://www.punamustamedia.fi/

Pinterest
Gredi Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Gredi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Aineistonhallinta
Dokumenttien hallinta
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta

Siirry yrityksen profiiliin Gredi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gredi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Gredi - Muita referenssejä

Gredi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia