Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Janne Mustonen TIVIAn uudeksi toimitusjohtajaksi

BloggausTieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Janne Mustosen.

Janne Mustonen, 50, siirtyy toimitusjohtajaksi Business Oulun palveluksesta. Hän on toiminut asiakkuuspäällikkönä ICT-toimialan yritysten liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun liittyvissä palveluissa yli kymmenen vuotta. Hänen vastuullaan on ollut muun muassa uusien globaalien vientikanavien kehittäminen ja kansainvälisten toimijoiden investointien kerääminen Ouluun.

Aikaisemmin hän on toiminut muun muassa projektijohtajana Oulu Innovationissa ICT-klusterien rakentamisessa sekä Oulun kaupungilla kehityspäällikkönä.

Mustonen on koulutukseltaan eMBA Aalto-yliopistosta sekä kasvatustieteen maisteri Oulun yliopistosta.

“Toimitusjohtajan valinta ilmentää TIVIAn strategisia tavoitteita kasvuun ja kehittymiseen”, TIVIAn hallituksen puheenjohtaja Juha Lappi sanoo. “Jannen tausta ja kokemus auttavat hyvin tavoitteiden konkretisoimisessa verkostoja ja yhteistyötä luomalla sekä palvelujen kehittämisellä henkilöjäsenille ja yrityksille digitaalisemman Suomen parhaaksi”, Lappi sanoo.

Uusi toimitusjohtaja aloittaa toimessaan 1.6.2021. Mustonen tulee toimimaan myös TIVIAn omistaman Infuture Oy:n toimitusjohtajana sekä Tietotekniikan tutkimussäätiön asiamiehenä.

“Ryhdyn innokkaana rakentamaan tämän vuosikymmenen TIVIAa. Haluamme tuottaa jäsenille merkittävää lisäarvoa ammatilliseen kasvamiseen ja kehittymiseen sekä elämää rikastuttavia etuja henkilökohtaisella puolella”, Mustonen kertoo.

TIVIA on Suomen johtava puolueeton tieto- ja viestintäalan järjestö, joka tarjoaa osaamisverkostoja digitaalisen Suomen parhaaksi. Yhteisö muodostuu noin 30 eri alueellisesta yhdistyksestä, teemayhdistyksestä ja opiskelijayhdistyksestä. TIVIA-liittoyhteisö toimii jäsentensä osaamisen kehittämisen ja verkostojen alustana sekä yhteiskunnallisena vaikuttajana ICT-asioissa. Liiton ja sen jäsenyhdistysten päätoimintamuotoja ovat tapahtuma-, tutkimus-, koulutus- ja tiedotustoiminta.

Lisätiedot:

TIVIAn hallituksen puheenjohtaja Juha Lappi, juha.lappi(at)iki.fi, 044 528 0892

1.6.2021 aloittava TIVIAn toimitusjohtaja Janne Mustonen, 045 675 2929

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Toimialakokemus

IT

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia