Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Itseilmoittautumis- ja Infojärjestelmä

TarjouspyyntöEnnakkoilmoitus:

Satakunnan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä : Itseilmoittautumis- ja Infojärjestelmä


Kyseessä on ennakkoilmoitus / tietopyyntö mahdollisille tarjoajille. Tämä ei ole tarjouspyyntö eikä tietopyyntöön vastaaminen ole edellytys mahdolliseen myöhempään kilpailutukseen osallistumiselle. Tämän tietopyynnön tarkoitus on tehdä markkinakartoitusta, jossa selvitetään ja tarkennetaan itseilmoittautumis- ja infojärjestelmien hankintaan liittyviä näkökohtia ja vaihtoehtoja sekä käynnistetään tekninen vuoropuhelu mahdollisten ehdokkaiden/tarjoajien kanssa.

Hankinnasta kiinnostuneilla on mahdollisuus tulla esittelemään ratkaisujaan hankintayksikölle. Esittelyjä varten on varattu kaksi päivää ke 28.8 ja to 29.8 ja aikaa esittelyyn on 60 minuuttia. Varattavissa olevat ajat molempina päivän ovat seuraavat: 8:30 – 9:30 9:45 – 10:45 11:00 – 12:00 13:00 – 14:00 14:15 – 15:15 Esittelyaika varataan sähköpostitse osoitteesta hankintapalvelut@satasairaala.fi. Viestiin otsikoksi ”Itseilmoittautuminen”. Ajat jaetaan varaus järjestyksessä. Varauksen yhteydessä on myös hyvä toimittaa etukäteismateriaalia ratkaisusta. Ilmoittautumiset mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään perjantaina 23.8.2019 klo 15:00.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia