Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IT Insider -verkkotapahtumasarja tuo viikoittain IT:n ajankohtaisannoksen

BloggausDigimedia IT Insider aloittaa verkkotapahtumasarjan, jonka ensimmäinen tapahtuma on perjantaina 21.4.2023. Verkkotapahtumia järjestetään viikoittain perjantaina klo 9–10, mutta sarjan toinen tapahtuma järjestetään poikkeuksellisesti torstaina 27.4. IT Insider -verkkotapahtumat ovat aina maksuttomia niin henkilöjäsenille kuin yhteisöjäsenten ja kumppanien henkilökunnallekin. Osa verkkotapahtumista on maksuttomia kaikille, mutta osassa osallistumismaksu on 65 euroa muille kuin TIVIA-yhteisön jäsenille.

 Katso onko yrityksesi/organisaatiosi TIVIAn yhteisöjäsen tai kumppani.

IT Insider -verkkotapahtumissa käsitellään monipuolisesti IT-alan asioita tunnettujen asiantuntijoiden toimesta. Ensimmäisissä verkkotapahtumissa ovat esiintymässä muun muassa Sulavan toimitusjohtaja Aki Antman, Ari Hovin tiedonhallinnan asiantuntija Minna Oksanen ja äskettäin eduskuntaan valittu kyberturvallisuusasiantuntija Jarno Limnéll.

IT Insiderin kustantaja on TIVIA ry:n omistama TIVIA Infuture Oy, mikä selittää TIVIAn ja IT Insiderin yhteistyön tapahtumien järjestämisessä ja viestinnässä. IT Insider on itsenäinen media ja sen päätoimittajana toimii Mikko Torikka (aiemmin mm. Tivin ja Mikrobitin päätoimittaja).

Tulevat IT Insider -verkkotapahtumat

  • 27.4. Vinkkejä palvelujen hinnoitteluun (Reino Myllymäki)
  • 5.5. OpenAI ja ChatGPT tulivat taloon (Aki Antman)
  • 12.5. Miksi tiedon johtaminen on tärkeää? (Minna Oksanen)
  • 19.5. Tulossa - julkaistaan lähiaikoina (Jarno Limnéll)

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU


Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia