Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Istekin matka kohti ketterämpää arkea

ReferenssiIstekin missio on kehittää uusia ratkaisuja arjen parantamiseksi. Taskmillin räätälöidyn koulutussarjan avulla, alansa johtava yritys Istekki sai työkalut ketteryyden jalkauttamiseksi.

Terveyden ja hyvinvoinnin informaatio- ja teknologiapalveluihin keskittyvä Istekki on kehittyvä ja kasvava organisaatio, jonka ytimessä ovat sen yli 900 asiantuntijaa. Alansa johdossa Istekki kehittää hyvinvointipalveluja tulevaisuuden työelämään. Erityisesti tietojohtamisen ratkaisujen kehittäminen ja integraatiopalvelut ovat kasvaneet voimakkaasti, ja tästä syystä Istekkikin panostaa yhä ketterämpiin menetelmiin.

Räätälöity valmennus oli Istekille sopiva ratkaisu

Istekillä ei suinkaan lähdetty nollasta liikkeelle: käytössä oli jo oma malli kehittämiselle. Tähän kaivattiin kuitenkin lisää tehokkuutta sekä läpinäkyvyyttä, jotta ketterä tekeminen saataisiin yhä tiiviimmin osaksi jokapäiväistä tekemistä. Koulutuksilla haluttiin lisäksi oppia pilkkomaan tehtäviä tehokkaammin valmistuviin osiin ja näin nopeuttamaan tehtävien läpivientiä.

Taskmillin kouluttajat räätälöivät Istekin tarpeita palvelevan modulaarisen koulutuksen ketteriin menetelmiin. Koulutusten tavoitteena oli antaa avainhenkilöille eväät toimia sekä Scrum Masterin että Product Ownerin rooleissa. Koulutuksissa käytettiin osallistavia metodeja, jotta oppeja oli helppo viedä käytäntöön. “Moduulien ansiosta koulutukseen on helppo irrottautua ja siitä saa juuri sopivasti irti, että ehtii kokeilla uusia ideoita omassa työssään ennen seuraavaa moduulia! Lisäksi koulutuksessa jätetään aina tilaa keskusteluille ja oman organisaation tilanteen peilaamiselle – tämähän on kaiken A ja O, jotta ketterät menetelmät omaksutaan”, kouluttajamme Maija Särkijärvi kertoo.

Tehokkuutta ketteriin menetelmiin yksi moduuli kerrallaan

Jotta Istekin avainhenkilöt saivat kaiken mahdollisen koulutuksista irti, asiantuntijamme järjestivät ensin yhteisen moduulin, jossa perehdyttiin ketteryyden perusteisiin. Tämän jälkeen järjestettiin erilliset koulutussarjat  Scrum Master ja Product Owner -rooleihin. Moduulit suunniteltiin myös Istekin asiantuntijoiden kanssa, ja lopuksi koulutuksista saatu palaute purettiin tilaisuudessa, jotta kehitysehdotukset ja palaute saatiin kirkastettua. “Kivasti rakennettu koulutuspäivä, mukavat ja asiansa osaavat kouluttajat. Lopussa ollut Scrum-simulaatio oli hyvä ja pisti harmaita aivosoluja liikkeelle”, eräs osallistuja kommentoi. Myös koulutusten rakenteeseen oltiin tyytyväisiä: “Hyvä ytimekäs koulutussetti. Oli todella hyvä, että huomioitte tauot, koska monesti ne unohtuvat. Tauot auttoivat pysymään virkeänä koko iltapäivän.”

Koulutuskokonaisuuden ansiosta Istekillä on nyt paremmat eväät ketterään tekemiseen, ja omat asiantuntijat voivat lähteä kehittämään toimintatapoja läpinäkyvämmiksi ja tehokkaammiksi, sekä jalkauttamaan ketteryyden organisaatiossa.

Suosittelija:

Jyrki Tirkkonen, Business Manager

Pinterest
Referenssin infoboxi
Taskmill Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Istekki
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Elina Kervinen, CEO & Agile Leadership Consultant, elina.kervinen@taskmill.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Taskmill kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Taskmill kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Taskmill - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Taskmill - Muita referenssejä

Taskmill - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia