Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IFS Cloud käyttöliittymä – Käyttäjäystävällisyys ja modernit toiminnallisuudet järjestelmän keskiössä

VideoYleisesti järjestelmän käyttäjäystävällisyys liittyy siihen, kuinka helppoa järjestelmää on käyttää (rakenne/navigoiminen/jne.), kuinka ajantasaiset/modernit teknologiat tukevat toimintoja, missä ja milloin järjestelmää voi käyttää (pilviratkaisut/mobiilikäyttöliittymät/jne.), onko järjestelmä visuaalisesti miellyttävä sekä miten staattinen tai helposti personoitavissa järjestelmä on.

IFS pärjää usein erinomaisesti erilaisissa ERP-käyttäjäarvioinneissa ja saa niissä korkeita pisteitä. IFS on panostanut paljon, että heidän järjestelmänsä käyttäjäkokemus (UX) olisi mahdollisimman hyvä. Mutta miten tämä näkyy järjestelmässä? Videolla muutama nosto IFS Cloudin ominaisuuksista ja miten käyttäjäystävällisyys näkyy järjestelmän suunnittelussa.

Ensinnäkin IFS Cloud ERP-järjestelmän responsiivinen selainpohjainen käyttöliittymä toimii jokaisella näytöllä – myös mobiilissa. IFS Cloud Aurena -mobiilikäyttöliittymä varmistaa, että esimerkiksi työtehtävien kirjaukset ja dokumentoinnit voi tehdä mistä ja milloin vain, joten ERP-järjestelmä kulkee aina mukana myös taskussa.

Toiseksi järjestelmän valmiit toimialakohtaiset määritykset ja ”default” Lobby-alueet mahdollistavat loogisen ja helposti navigoitavan hierarkkisen kokonaisuuden. Intuitiivinen käyttöliittymä mahdollistaa järjestelmän ja esimerkiksi erilaisten näkymien personoinnin monipuolisesti jokaisen käyttäjän omiin mieltymyksiin ja tarpeisiin sopivaksi – ilman vaativaa koodaamista ja isoja räätälöintiprojekteja. Eli järjestelmäkäyttäjä laskeutuu aina työpäivän aluksi omalle työlleen relevantille laskeutumissivulle tai eteisalueelle näkymään, josta löytyy kaikki relevantti informaatio ilman ylimääräistä navigointia.

Kolmanneksi IFS Cloud -järjestelmän modernit toiminnot täyttävät kattavasti nykystandardien mukaiset vaatimukset toiminnallisuudessa ja helppoudessa. IFS Cloudissa on perinteisemmät käyttäjäystävälliset toiminnot, kuten shortcut-näppäimet, intuitiiviset ohjeet järjestelmän sisällä (kenttäkuvaukset, järjestelmä dokumentaatio verkossa), lohkonäkymien vaihto mieleiseksi, hakujen tallennus/jakaminen, hakujen suosikiksi lisääminen ja paljon muuta. Perinteisempien toimintojen lisäksi järjestelmä hyödyntää ja tukee tekoälyä, robotiikkaa ja automaatiota toiminnoissaan. IFS:llä on kaksi isompaa järjestelmäpäivitystä vuodessa sekä jokaisena kuukautena palvelupäivitykset, jotka pitävät järjestelmän toiminnot, ominaisuudet ja tietoturvan ajan tasalla myös jatkossakin.

Lue lisää Aveson IFS Cloud ERP -palveluista

Pinterest
Aveso Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Aveso kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia
Rakentaminen
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

IFS Cloud
IFS ERP
IFS
Aveso

Siirry yrityksen profiiliin Aveso kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Aveso - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Aveso - Muita referenssejä

Aveso - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia