Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ICT-alan kasvututkimus 2022 on julkaistu

BloggausICT-alan kasvututkimus 2022 kartoittaa ja tutkii alan parhaita keinoja yrityksen tavoitteleman kasvun varmistamiseksi.

Järjestyksessään viides Pro Growth Consultingin, TIVIA ry:n ja Ohjelmisto- ja e-business ry:n toteuttama valtakunnallinen ICT-alan myyntiä ja kasvua käsittelevä tutkimus on toteutettu kevään 2022 aikana. Aiempina vuosina tutkimuksen pääkohteena ovat olleet myynnin esteet ja parhaat keinot. Tänä vuonna on tutkittu parhaita keinoja varmistaa yrityksen kasvu ICT-toimialan kentällä.

Tutkimuksen tulokset tarjoavat arvokasta tietoa. Tulokset kertovat, millaiset keinot ja millaiset valinnat ICT-alan toiminnassa johtavat yrityksen kasvuun. Ne kertovat hienosti sen mitkä kasvukeinot toimivat tällä hetkellä parhaiten. Tutkimukseen vastanneet henkilöt ovat yrittäjiä, toimitusjohtajia ja muita yritysten avainhenkilöitä.

Yrityksen liiketoimintamallista, tilanteesta, tavoitteista ja kehitysvaiheesta riippuen eri asioiden merkitys korostuu, kun tarkastellaan yrityksen kasvumahdollisuuksia.

Tutkimuksen suunnittelusta ja toteutuksesta vastasivat KTM Erkki Tuomi ja YTM Timo Aittoniemi Pro Growth Consulting Oy:stä.

LUE LISÄÄ JA LATAA TUTKIMUSRAPORTTI

TUTUSTU AIEMPIEN VUOSIEN TUTKIMUKSIIN

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia