Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ICT-alan kasvututkimus 2022

BloggausPro Growth Consulting jatkaa keväällä 2022 usean vuoden kokemuksella tutkimustyötään ICT-alan kasvun indikaattorien parissa.

Pro Growth Consulting on tutkinut myyntiin ja kasvuun vaikuttavia tekijöitä vuodesta 2014 alkaen. Vuosina 2014–2018 on julkaistu neljä tutkimusta ICT-alan myynnin esteisiin ja parhaisiin keinoihin liittyen. Tänä keväänä toteutetaan ensimmäistä kertaa tutkimus, jossa kartoitetaan ICT-alan parhaita kasvukeinoja ja kasvuun vaikuttavia tekijöitä.

Kyselyyn vastaaminen on kuin ilmaista konsultointia, sillä kasvuun vaikuttavat tekijät on jaettu kuuteen teemaan, joihin liittyviin kysymyksiin on listattu aiempien tutkimusten parhaita kasvukeinoja.

Mikäli toimit ICT-alalla, osallistu tutkimukseen ja täytä kyselylomake

Tutkimuksen tuloksia tullaan esittelemään TIVIAn ja Ohjelmisto- ja e-business ry:n tilaisuuksissa, julkaisuissa sekä muissa alan merkittävimmissä tapahtumissa. Jättämällä yhteystietosi vastauslomakkeeseen varmistat sen, että saat tutkimusraportin sähköpostiisi heti tulosten valmistuttua. 

Lue lisää tutkimuksesta Pro Growth Consultingin nettisivuilta

Vuonna 2018 Pro Growth Consulting tutki yhdessä Ohjelmistoyrittäjien ja TIVIAn kanssa pienten ICT-alan yritysten myynnin esteitä. Kyselyyn vastasivat yritysten toimitus- ja myyntijohtajat.

Lue kyselyn tulokset

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Toimialakokemus

IT

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia