Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hyvinvointiratkaisu

TarjouspyyntöHankintailmoitus:

Kuntien Tiera Oy : Hyvinvointiratkaisu

Tarjoukset 23.08.2019 klo 10.00 mennessä osoitteeseen:

Hankinnan kohteena on Hyvinvointiratkaisu ja siihen liittyvät palvelut Tieran ja Tieran asiakkaiden tarpeisiin, joilla mahdollistetaan kuntalaisten ja työntekijöiden hyvinvointiekosysteemin muodostuminen.

Hankinnan kohteena olevan ratkaisun (verkon välityksellä toimitettava tietojärjestelmä palveluna) avulla voidaan yhdistää erilaiset käyttäjäryhmät, kuten kunta, kuntalaiset, järjestöt ja viranomaiset. Palvelun avulla esimerkiksi kunnat voivat tukea kuntalaisten hyvinvointia ja edistää näin kaupunkistrategian toteutumista. Hankinnan kohde kattaa palvelun tarjoamisen pilvipalveluna ja käytön eri päätelaitteilla (mobiilikäyttö, selainkäyttö), palvelun tuki- ja ylläpitopalvelun, kehittämisen ja muut asiantuntijapalvelut.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia