Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Humanoidirobotti englanninkielisellä käyttöjärjestelmällä

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus: Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy

Tarjoukset 15.11.2019 klo 13.00 mennessä

Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy:n sosiaali- ja terveysalan yksikkö hankkii humanoidirobotin englanninkielisellä käyttöjärjestelmällä apulaitteineen. Humanoidirobottia on tarkoitus käyttää Seinäjoen ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan yksikköön rakennettavassa tulevaisuuden älykästä kotona asumista demonstroivassa älykodissa. Älykodissa demonstroidaan myös kotikuntoutuksen ja kuntoutuksen uusinta teknologiaa.

Demonstraatioympäristö toteutetaan osana tammikuussa 2019 alkanutta Tekoäly, mHealth ja robotiikka hyvinvointialojen uudistajan Etelä-Pohjanmaalla –hanketta. Demonstraatioympäristö lisää alueen yritysten tietoisuutta teknologian mahdollisuuksista ja madaltaa hyvinvointialan pk-yritysten kynnystä ottaa käyttöön tekoälyn, mHealthin ja robotiikan sovelluksia.

Demonstraatioympäristöä tullaan hyödyntämään SeAMKin yritysyhteistyössä ja pitkällä aikavälillä myös opetuksessa monialaisesti sen palvellessa useampaa koulutusohjelmaa.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia