Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Humanoidirobotti englanninkielisellä käyttöjärjestelmällä

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus: Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy

Tarjoukset 15.11.2019 klo 13.00 mennessä

Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy:n sosiaali- ja terveysalan yksikkö hankkii humanoidirobotin englanninkielisellä käyttöjärjestelmällä apulaitteineen. Humanoidirobottia on tarkoitus käyttää Seinäjoen ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan yksikköön rakennettavassa tulevaisuuden älykästä kotona asumista demonstroivassa älykodissa. Älykodissa demonstroidaan myös kotikuntoutuksen ja kuntoutuksen uusinta teknologiaa.

Demonstraatioympäristö toteutetaan osana tammikuussa 2019 alkanutta Tekoäly, mHealth ja robotiikka hyvinvointialojen uudistajan Etelä-Pohjanmaalla –hanketta. Demonstraatioympäristö lisää alueen yritysten tietoisuutta teknologian mahdollisuuksista ja madaltaa hyvinvointialan pk-yritysten kynnystä ottaa käyttöön tekoälyn, mHealthin ja robotiikan sovelluksia.

Demonstraatioympäristöä tullaan hyödyntämään SeAMKin yritysyhteistyössä ja pitkällä aikavälillä myös opetuksessa monialaisesti sen palvellessa useampaa koulutusohjelmaa.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020
Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia