Hesburger mobiilisovelluksen testiautomaatio

Vincit on yhdessä Hesburgerin kanssa vastannut yli 800 000 latausta saaneen Hesburger-mobiilisovelluksen teknisestä kehityksestä aina alusta, vuodesta 2015, asti.

Pääsimme mukaan keskusteluun, kun Vincit ja Hesburger päättivät etsiä kumppanin, joka toimittaisi vaatimuksiin soveltuvan testiautomaatioratkaisun sovelluksen Android ja iOS versioille.

Yksi keskeisimmistä haasteista oli pystyä kehittämään nopeammin uusia toiminnallisuuksia sekä parantamaan nykyisiä. Samalla piti luonnollisesti varmistaa, että muutokset eivät riko sovelluksen muita olemassa olevia toiminnallisuuksia.

Projekti alkoi maaliskuussa 2017, jonka jälkeen olemme automatisoineet yli 600 testitapausta Androidille sekä lähes 100 iOS:lle. Testitapausten automatisoinnissa keskeistä on ollut rakentaa testit modulaarisesti alusta saakka, jotta samankaltaisten testitapausten automatisointi on mahdollisimman nopeaa ja tehokasta.

Suosittelija:

Projekti on edennyt hyvin ja olemme todella tyytyväisiä saavutettuihin tuloksiin. Tuntuu, että yhteistyön myötä kaikki osapuolet ovat oppineet paljon toisiltaan. Olemme erityisesti olleet tyytyväisiä proaktiivisuuteen sekä siihen, miten järkevästi automaatioratkaisu sekä automatisoitavat testitapaukset ovat rakennettu. Palvelusta on paistanut läpi parhaiden käytäntöjen hyödyntäminen sekä laaja kokemus testiautomaatioratkaisuiden rakentamisesta. Voin suositella VALA Groupia lämpimästi vastaaviin projekteihin.

Juha Riippi, projektipäällikkö, Vincit

Referenssi Hesburger mobiilisovelluksen testiautomaatio
Tilaaja: Vincit & Hesburger
Ajankohta:2017 -
Toimittajan yhteyshenkilö:
Toni Roschier
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Laadunvarmistus
Testiautomaatio Mobiilisovellukset
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Yliopiston pääsykokeet voi tehdä nyt etänä Online Proctoring -valvontajärjestelmällä
Perinteiset yritykset ja ohjelmistokehitystiimit testaavat ideoita innovaatiokilpailuissa
Digitaalinen oppiminen on kilpailukyvyn kannalta kriittinen osa liiketoimintastrategiaa