Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hesburger mobiilisovelluksen testiautomaatio

ReferenssiVincit on yhdessä Hesburgerin kanssa vastannut yli 800 000 latausta saaneen Hesburger-mobiilisovelluksen teknisestä kehityksestä aina alusta, vuodesta 2015, asti.

Pääsimme mukaan keskusteluun, kun Vincit ja Hesburger päättivät etsiä kumppanin, joka toimittaisi vaatimuksiin soveltuvan testiautomaatioratkaisun sovelluksen Android ja iOS versioille.

Yksi keskeisimmistä haasteista oli pystyä kehittämään nopeammin uusia toiminnallisuuksia sekä parantamaan nykyisiä. Samalla piti luonnollisesti varmistaa, että muutokset eivät riko sovelluksen muita olemassa olevia toiminnallisuuksia.

Projekti alkoi maaliskuussa 2017, jonka jälkeen olemme automatisoineet yli 600 testitapausta Androidille sekä lähes 100 iOS:lle. Testitapausten automatisoinnissa keskeistä on ollut rakentaa testit modulaarisesti alusta saakka, jotta samankaltaisten testitapausten automatisointi on mahdollisimman nopeaa ja tehokasta.

Suosittelija:

Projekti on edennyt hyvin ja olemme todella tyytyväisiä saavutettuihin tuloksiin. Tuntuu, että yhteistyön myötä kaikki osapuolet ovat oppineet paljon toisiltaan. Olemme erityisesti olleet tyytyväisiä proaktiivisuuteen sekä siihen, miten järkevästi automaatioratkaisu sekä automatisoitavat testitapaukset ovat rakennettu. Palvelusta on paistanut läpi parhaiden käytäntöjen hyödyntäminen sekä laaja kokemus testiautomaatioratkaisuiden rakentamisesta. Voin suositella VALA Groupia lämpimästi vastaaviin projekteihin.

Juha Riippi, projektipäällikkö, Vincit

Pinterest
Referenssin infoboxi
VALA Group Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Vincit & Hesburger
Ajankohta: 2017 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Toni Roschier

Lisätietoja

Yritysprofiili VALA Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Laadunvarmistus

Omat tagit

Testiautomaatio
Mobiilisovellukset

Siirry yrityksen profiiliin VALA Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

VALA Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

VALA Group - Muita referenssejä

VALA Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia