Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Henkilöstökoulutusten ja tapahtumien hallintajärjestelmä ohjelmistopalveluna

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus: Jyväskylän yliopisto

Tarjoukset 10.6.2019 klo 16.00 mennessä

Jyväskylän yliopisto hankkii SaaS-palveluna henkilöstökoulutusten ja tapahtumien hallintajärjestelmän. Järjestelmän avulla hallinnoidaan yliopiston järjestämiä koulutuksia ja tapahtumia julkaisusta, ilmoittautumisten ja osallistujien hallinnasta aina palautteiden käsittelyyn sekä raportointiin saakka. Järjestelmähankinta ei koske yliopiston opiskelijahallinnon eikä yliopisto-opiskeluun liittyvien opintojen hallintaa, vaan näitä hallitaan erillisellä järjestelmällä. Koulutuksia ja tapahtumia, joiden ajateltu olevan järjestelmän piirissä, ovat mm. henkilöstökoulutukset, henkilöstötilaisuudet (virkistyspäivät jne.), henkilöstöliikunta ja erilaiset tapahtumat sekä kongressit. Tapahtumien järjestäjinä toimivat tapauskohtaisesti yliopistopalveluiden eri osa-alueet tai yliopiston tiedekunta, laitos tai muu yksikkö.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia