Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Henkilöbrändäys & LinkedIn-profiilin erottuvuus

Bloggaus8 vinkkiä LinkedIn-profiilin näkyvyyden lisäämiseksi.

1. # -käyttö

Mieti osaamistasi kuvaavia avainsanoja ja käytä niitä profiilitekstissä ja julkaisuissa. Julkaisun loppuun avainsanat voi erotella #-merkin alle. Pyri erottumaan avainsanoilla, sillä mitä tavallisempi avainsana, sitä vaikeampi on erottua palvelussa.

2. Muun sisällön tuominen LinkedIniin

Tuo muualla tuottamasi sisältö myös LinkedIn-profiiliisi. YouTube videot, podcastit, blogit ja muut verkkosisällöt kannattaa linkata LinkedIniin. Jokaisen jaon yhteyteen on hyvä kirjoittaa kuvaus, mistä sisällössä on kyse.

3. Kansikuvan ja profiilikuvan merkitys

Kun profiiliisi laskeudutaan LinkedIn-alustalla, selaaja kiinnittää ensimmäisenä huomiota profiili- ja kansikuvaan, joten niihin kannattaa kiinnittää huomiota. Sininen oletuskuva on persoonaton, eikä luo hyvää mielikuvaa profiilissa vierailevalle henkilölle. Profiilikuvaksi kannattaa valita laadukas, tarkka ja tarpeeksi iso henkilökuva, jossa kasvot näkyvät selkeästi. Kansikuva voi olla rennompi, mutta mielellään työhön liittyvä. Esimerkiksi Pingviini-jäätelöiden työntekijä voisi laittaa kansikuvaksi kuvan jäätelötuuteista.

4. Keskusteluihin osallistuminen

Kun profiili on kaikilta osin kunnossa, voit parantaa näkyvyyttä jakamalla omaa sisältöä tai osallistumalla muiden keskusteluihin. Tee säännöllistä yleisöä kiinnostavaa sisältöä ja muista käyttää relevantteja #-tunnisteita.

Luo helposti luettavaa, kappaleisiin jaettua tekstiä. Julkaisuun kannattaa laittaa toimintakehotus tai jokin kysymys, jotta julkaisuun reagoidaan. Pelkkä tykkäys-reagointi ei algoritmeja suosi, mutta jokin “tunnereaktio” vaikuttaa näkyvyyteen ja suosii algoritmia.

5. LinkedIn Content Creator-tila

Content Creator-tilassa “connect” -nappi muuttuu “follow” -napiksi. Näin profiiliasi on helpompi seurata, eikä sinua tarvitse pyytää kontaktiksi. Profiilissasi tulee näkymään seuraajien määrä ja pystyt valitsemaan tuottamallesi sisällölle viisi #-sanaa, jotta aiheista kiinnostuneet löytävät profiilisi helpommin. Näin myös profiilissasi vieraileva henkilö näkee heti, minkä aiheiden asiantuntija olet. Creator-tilan avulla käyttäjät ovat saaneet 50 % enemmän seuraajia ja 30 % enemmän reaktioita sisältöihin.

Voit myös lisätä 30 sekunnin mittaisen esittelyvideon, jolloin profiilisi on taas entistä lähestyttävämpi ja erottuvampi.

6. Uutiskirje ja seurattavien lista Creator-tilassa

Creator-tila mahdollistaa myös LinkedIn-uutiskirjeen luomisen. Uutiskirjeellä saavutetaan kohderyhmän entistä tehokkaammin. Creator-tilan avulla voit päästä myös “suosituksia seurattavista henkilöistä” -listalle, jonka avulla saat enemmän näkyvyyttä.

7. LinkedIn live-videot

Live-videot ovat tällä hetkellä kaikista tehokkain sisältömuoto. Live-videot keräävät seitsemän kertaa enemmän reaktioita ja 24 kertaa enemmän kommentteja kuin normaali video.

Jos live-videot kuulostavat liian isolta harppaukselta, kokeile ensin perinteisiä videoita feedin puolella. Video muotoiset sisällöt ovat tällä hetkellä suosiossa jokaisessa sosiaalisessa alustassa. Etenkin tekstitetty video katsotaan arviolta 12 % kauemmin kuin tekstittämätön video, vaikka suurimmalla osalla katsojista ei ole kuulo-ongelmaa.

8. URL-osoitteen muutos

Yksi pieni, mutta monelle tärkeä asia on LinkedIn-profiilisi URL-osoite. Profiilisi jakaminen on selkeämpää ja ammattimaisempaa, kun osoiterivillä lukee pelkästään oma nimesi esimerkiksi ”linkedin.com/in/matti-meikalainen”. Osoite riviä pääsee muokkaamaan ”Edit your custom URL” -otsikon alta, profiilisivun oikeassa yläreunassa sijaitsevan ”Edit public profile & URL” -linkin kautta.

Lue lisää digitaalisesta markkinoinnista »

Pinterest
Oddy Digital Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Oddy Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Media

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

linkedin mainonta
LinkedIn
sosiaalisen median markkinointi
Sosiaalinen media
digitaalinen markkinointi

Siirry yrityksen profiiliin Oddy Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oddy Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Oddy Digital - Muita referenssejä

Oddy Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia