Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Helsingin Musiikkitalon taloushallintopalvelujen hankinta

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus:

Helsingin Musiikkitalo Oy : Helsingin Musiikkitalon taloushallintopalvelujen hankinta

Tarjoukset 11.10.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen:
info@hankintajuristit.fi

Helsingin Musiikkitalo Oy pyytää tarjouksia taloushallintopalvelujen tuottamisesta. Tarjouksia pyydetään kokonaisuudesta, joka kattaa:

- tilaajan taloushallintopalvelukokonaisuuden, sisältäen kirjanpidon (FAS) koko laajuudeltaan integraatioineen ja viranomaisraportointeineen, myynti- ja ostoreskontran, maksuliikenteen sekä palkkahallinnon.

- Internetselaimen kautta käytettävän järjestelmän (järjestelmäpalvelu) ja siihen liittyvän ylläpidon ja käyttäjätuen koko sopimuskauden ajan; sekä.

- Tiedonsiirron nykyisestä taloushallintojärjestelmästä uuteen järjestelmään erikseen määritellyssä laajuudessa.

Hankinnan kohdetta sekä palveluille ja järjestelmälle asetettuja vaatimuksia on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnössä ja sen liitteissä.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia