Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Esi- ja perusopetuksen toiminnanohjausjärjestelmän hankinta Saas-palveluna

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Tampereen kaupunki

Tarjoukset 04.11.2019 klo 12.00 mennessä

Diaarinumero TRE:6294/02.07.01/2019 Hankinnan kohteena on esi- ja perusopetuksen toiminnanohjausjärjestelmän hankinta Saas-palveluna tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti. Hankinnan tavoitteena on saada Tampereen kaupungin esi- ja perusopetuksen käyttöön kustannustehokas, toimialan määrittelemää tavoitetilaa tukeva palvelu. Hankittavan palvelun tulee sisältää vähintäänkin seuraavat päätoiminnallisuudet: - työjärjestyksen suunnittelu - ryhmätietojen hallinta - viestintä - tunnusten hallinta - haku- ja valinnaisainelomakkeet - pedagogiset lomakkeet ja asiakirjat - raportit ja tilastot - arviointi ja arvosanojen hallinta - esiopetus - esiopetuksen jälkeisen Eppu-kerho toiminnan sekä ap-ip toiminnan ja näiden laskutusaineiston tuottamisen. Hankinnan kohde ja sen volyymi on esitetty tarkemmin liitteessä 2.3 Hankinnan yleiskuva ja siinä mainituissa liitteissä.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia