Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Elecster päivitti ERP-järjestelmänsä IFS Cloudiin - Aveso järjestelmätoimittajana

ReferenssiIskukuumennetun maidon prosessointi- ja pakkauslinjoja sekä niihin liittyviä pakkausmateriaaleja suunnitteleva ja valmistava Elecster Oyj päivitti ERP-järjestelmänsä uusimpaan IFS Cloud -versioon. Projekti alkoi vuoden 2022 keväällä ja onnistunut käyttöönotto tapahtui suunnitellusti marraskuussa 2022. Aveso Oy toimi Elecsterin ERP-päivitysprojektissa IFS Cloud -järjestelmätoimittajana.

Elecster käyttää IFS Cloud -järjestelmää tuotannon, valmistuksen, toimitusketjun johtamisen, taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon toiminnoissa. Järjestelmäpäivitysprojektin myötä Elecster otti käyttöön IFS Cloudin Aurena-käyttöliittymän, joka mahdollistaa ERP-järjestelmän käytön eri päätelaitteilla, kuten käsipäätteillä ja mobiililaitteilla. Projektissa onnistuttiin purkamaan vanhat järjestelmäräätälöinnit IFS Cloudin konfigurointitoiminnoilla. Tämä mahdollistaa jatkossa nopeat järjestelmäpäivitykset ja ns. Evergreen-ylläpitomallin. Aveso toteutti projektissa myös järjestelmäintegraatiot PDM-järjestelmään, verkkokauppa-alustaan ja varaston automaatiojärjestelmään.”IFS Cloudin ja sen uusien toimintojen käyttöönotto tukee digitalisaatiostrategiaamme. IFS Cloudin erilaisiin päätelaitteisiin skaalautuva web-käyttöliittymä mahdollistaa järjestelmämme monipuolisemman ja ketterämmän käytön, mikä tehostaa erityisesti tuotannon ja varaston prosessejamme. Olemme erittäin tyytyväisiä Aveson IFS-osaamiseen ja heidän kokemuksensa toteuttaa ERP-projekteja.” 
– Juuso Halonen, CIO, Elecster Oyj
”Alusta asti oli tärkeää, että saamme läpivietyä projektin suunnitellusti ja toimitettua IFS Cloud -järjestelmän hyödyt Elecsterin käyttöön. Oli hienoa päästä toimimaan Elecsterin kaltaisen yrityksen ja sen ammattimaisen projektiorganisaation kanssa.” 
– Toni Matikka, Senior Consultant, Project Manager, Aveso Oy

Elecster Oyj on vuonna 1966 perustettu maailman johtava iskukuumennetun eli UHT-maidon pussipakkauslinjojen toimittaja, jonka tuotannosta yli 95 % menee vientiin. Kokonaisten tuotanto- ja pakkauslinjojen lisäksi Elecster toimittaa myös pakkausmateriaalin valmiissa rullissa, asiakkaiden suunnittelemilla painatuksilla. Elecsterillä työskentelee yhteensä 273 henkilöä, joista 148 Suomen ulkopuolella.

Aveso Oy on suomalainen tiedonhallintaratkaisuihin erikoistunut IFS- ja Microsoft-partneriyritys. Aveso tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita koko IFS ERP -järjestelmän elinkaaren ajan alustavasta analyysistä ja suunnittelusta kehitykseen, koulutukseen ja jatkuvaan tukeen ja ylläpitoon. Aveso on perustettu vuonna 2014 ja sen palveluksessa on tällä hetkellä 29 työntekijää Turussa, Tampereella ja Helsingissä.  

Pinterest
Referenssin infoboxi
Aveso Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Elecster Oyj
Ajankohta: 2022

Lisätietoja

Yritysprofiili Aveso kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Omat tagit

IFS Aurena
IFS Cloud
IFS ERP valmistava teollisuus
IFS ERP
Aveso IFS-implementation

Siirry yrityksen profiiliin Aveso kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Aveso - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Aveso - Muita referenssejä

Aveso - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia