Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Efistream-tallenne: Kaikki, mitä haluat tietää Power Platformista – paketoituna puoleentoista tuntiin

Video

Ohjelma

Olet ehkä kuullut, että liiketoiminnan arkea ja prosesseja voidaan tehostaa ketterästi Microsoft Power Platform -työkalujen avulla. Mutta mihin kaikkeen työkalut soveltuvat? Miten datalähtöistä automaatiota kannattaa käytännössä lähteä viemään eteenpäin? Kuinka laatia perusteellinen business case päätöksenteon tueksi? Mitä kannattaa tehdä itse ja mikä on kumppanin rooli – entä miten palvelua kannattaa ostaa?

Webinaarissamme Efiman asiantuntijat Janne Hirva, Antti Rantanen ja Aino Jokela opastavat kuulijat Microsoft Power Platformin tuomiin mahdollisuuksiin – perusteellisesti.

Puolentoista tunnin aikana kuulet asiantuntijoidemme parhaat neuvot Power Platformin haltuunottoon ja hyödyntämiseen. Tutustut konkreettisiin esimerkkeihin erilaisista toteutuksista ja saat käytännönläheisen opastuksen siihen, miten business casen laskenta kannattaa tehdä. Kuulet myös vinkit asiantuntijapalveluiden ostamiseen.

Puhujat

Aino Jokela

Efima Oyj

Power Platform Architect

Aino Jokela on kokenut ratkaisuarkkitehti ja kouluttaja, joka elää ja hengittää Power Platformin maailmassa löytäen uusia käyttötarkoituksia niin omasta kuin asiakkaiden ja kollegoiden arjesta. Aino toimi pitkään Dynamics 365 -toiminnanohjausjärjestelmän konsulttina ennen siirtymistään low-code-kehityksen ja Power Platform -ratkaisujen pariin.

Janne Hirva

Efima Oyj

Senior Business Manager

Janne Hirva vastaa Efiman Microsoft Power Platform -liiketoiminnasta. Hänellä on pitkän linjan kansalaiskehittäjä ja toiminut myös pro-kehittäjänä. Työkaluja on vuosien varrella Jannella ollut käytössään useita, joista Excel-makrot ja Power Platform ovat lähellä Jannen sydäntä ja muodostavat hänen Digital Toolbox -työkaluvalikoimansa. Janne ei näe Power Platformia uudenkarheana teknologiana, vaan pitkän perinteen jatkumona arjen innovaatioiden ja uudenlaisten liiketoimintaratkaisujen mahdollistamiseksi.

Antti Rantanen

Efima Oyj

Senior Advisor

Antti Rantanen on Efiman Senior Advisor, jota kiinnostaa erityisesti toiminnanohjaus, liiketoimintamallit ja digitaalisuuden johtaminen. Hän ajattelee, että käytännön digitaalisuus syntyy liiketoiminnan ja IT-kyvykkyyksien vuoropuhelusta sekä rohkeudesta nähdä jokainen liiketoiminta digitaalisena liiketoimintana.

Pinterest
Efima Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Efima kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

Microsoft Power Platform
Microsoft Power Apps
Power Apps
Power Platform

Siirry yrityksen profiiliin Efima kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Efima - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Efima - Muita referenssejä

Efima - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia