Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Dodo Adventures VR-pelin julkaisu ja julkistaminen

BloggausTätä projektia on työstetty jo jonkin aikaa. Itse asiassa Dodo Adventures -kokemusta on valmistettu jo noin 1.5 vuotta. Idea alkoi 2018 Mauritiuksella, jossa ympäröivä luonto ja siihen liittyvä historia tarjosivat huikeasti inspiraatiota. Samalla huoli ilmastonmuutoksesta kasvoi vuosi vuodelta ja luonnon kantokyvyn rajat näkyivät myös Mauritiuksella ja sen historiassa. Mauritiuksella on mielenkiintoinen historia myös kolonialismin kannalta. Portugalilaiset, hollantilaiset ja ranskalaiset valloittajat tekivät jälkensä Mautiuksen luontoon ja sen moninaisuuteen. Yksi tunnetuimmista symboleista Mauritiuksella on Dodo -lintu. Dodon tarina kertoo kolonialismista ja valitettavasti myös ihmisen aiheuttamasta sukupuuttoon kuolemisesta. Pelimme tarkoitus on tuoda ihmisten tietoisuuteen ihmisen aiheiuttama ilmastonmuutos sekä vaikutus ympäristöön.

Dodo Adventures kertoo tarinan päästäen pelaajan vielä kerran tuolle saarelle, jossa hän voi nähdä kadonneen Dodo linnun. Matka ei ole aivan tavanomainen ja pelaajan täytyykin matkustaa ajassa taaksepäin useamman vuosisadan verran. Itse asiassa 400 -vuotta taaksepäin. Tällä vuosisadalla mm. hollantilaiset valloittajat saapuivat ensimäistä kertaa Mauritiukselle tuoden saarelle uusia eläimiä ja käyttäen hyväkseen paikallista luontoa. Dodo linulle ei käynyt niin hyvin, vaan se ajan saatossa kuoli sukupuuttoon. Dodo linnusta on todisteena taidetta sekä kirjoituksia, joita paikalliset sekä valloittajat ovat ikuistaneet.

Dodo Adventures on virtuaalitodellisuuden (VR) peli, jossa pelaaja ruumiillistuu toiseen elämänmuotoon ja näin pääsee aikakoneen avulla vuorovaikuttamaan ympäröivään maailmaan, jolloin valloittajat eivät olleet vielä saapuneet. Pelin edetessä pelaaja pääsee kokemaan ajan nopean muutoksen, erilaiset sääilmiöt, esineiden keräilyn ja valloittajien saapumisen musiikin säestyksellä. Itse pelissä pelaaja liikkuu ohjaimien avulla teleportaten paikasta toiseen ja seuraten erilaisia ympäristössä tapahtuvia vihjeitä.

Pelin kesto on noin yksi tunti ja pelin läpäistyään pelaaja voi palata haluamaansa maailmaan nopeasti alkuvalikosta. Näin pelaaja voi pelata osa pelistä uudestaan tai tehdä pelimaailmassa uusia asioita. Olemme myös suunnitelleet Dodo Adventuresin siihen, että pelaaja voi myös paeta hetkeksi 400 vuotta taaksepäin trooppislle saarelle omalta kotisohvaltaan!

Peli on ladattavissa Steam palvelussa ja se on Early Access -teos, eli kehitämme peliä koko ajan: https://store.steampowered.com/app/1269230/Dodo_Adventures/

Pelistä lisää TechLemon nettisivuilla: https://www.techlemon.io/

Peli on pääasiassa suunniteltu koulutuskäyttöön ja eri instituutioille installaation muodossa. Olethan yhteydessä meihin ja voimme järjestää teille esittelyn. juho@techlemon.io

Terveisin,

Juho Kastemaa

Pinterest
TechLemon Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili TechLemon kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Lisätty todellisuus ja VR
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT
Kauppa
Koulutusala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Media
Valmistava teollisuus

Teknologia

C#
Unity
Windows
Linux

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

dodoadventures
VR
pelikehitys
Ohjelmointi

Siirry yrityksen profiiliin TechLemon kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TechLemon - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TechLemon - Muita referenssejä

TechLemon - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia