Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Digitaalisen osallistumisen palvelut

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus (Tietopyyntö):

Tampereen kaupunki : Digitaalisen osallistumisen palvelut


Tämän tietopyynnön tarkoituksena on saada tietoa markkinoilla olevista digitaalisen osallistumisen palveluista, joilla voidaan parantaa kuntalaisten osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia, helpottaa osallisuustiedon löytämistä sekä asioiden valmisteluun, kehittämiseen ja päätöksentekoon osallistumista.

Digitaalisten osallistumiskanavien kehittäminen on nostettu keskeiseen asemaan Tampereen kaupunkistrategiassa ja kaupungin osallisuusmallin uudistamisessa. Kaupunki haluaa kehittää digitaalisen osallistumisen mahdollisuuksia perinteisempiä osallistumisenmuotoja tukeviksi ja täydentäviksi osallistumisen kanaviksi. Digitaalisilla osallistumismuodoilla voidaan parhaimmillaan tarjota keino osallistua silloin kun kuntalaiselle parhaiten sopii sekä tavoittaa niitä, jotka aiemmin eivät ole aktiivisesti osallistuneet kaupungin kehittämiseen.

Tällä hetkellä Tampereen kaupungilla ei ole sidosryhmiensä osallistamisessa käytössä vakiintuneita digitaalisen osallistumisen ratkaisuja. Kaupunki on kehittämässä digitaalisen osallistumisen kokonaisuutta, joka kattaa suunnitelmat digitaalisia osallistumisen palveluja yhteen kokoavasta alustasta sekä siihen linkittyvistä palveluista. Digitaalisen osallistumisen kehittämisellä on yhtymäpinta mm. Tampere.fi-sivun sekä Tampere.Finland-sovelluksen kehittämiseen.

Tietopyynnöllä halutaan saada tietoa siitä, millaisia ratkaisuja markkinoilla on olemassa tai kehitteillä vastaamaan Tampereella tunnistettuihin tarpeisiin. Lisäksi tarkoituksena on saada tietoa markkinoilla olevien palveluiden kustannustasosta. Tietopyynnön varsinaiset kysymykset ja hankinnan tarkempitasoinen kuvaus esitetään tietopyynnön liitteessä.

Tarjoajat voidaan kutsua esittelemään omia ratkaisujaan syksyn aikana mahdollisesti järjestettävään markkinavuoropuhelutilaisuuteen.

Kyseessä on tietopyyntö, ei ennakkoilmoitus, ei hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö. Tietopyyntö ja siihen annetut vastaukset eivät sido kumpaakaan osapuolta. Tietopyynnön jälkeen järjestetään mahdollisesti erillinen avoin tarjouskilpailu digitaalisten osallistumispalveluiden hankinnasta.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020
Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia