Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Digitaalinen tuotantojärjestelmä

TarjouspyyntöHankintailmoitus:

Lapin ammattikorkeakoulu : Lapin AMK: Digitaalinen tuotantojärjestelmä

Tarjoukset 30.09.2019 klo 14.00 mennessä osoitteeseen:

https://hanki.tarjouspalvelu.fi/hanki?id=247508&tpk=ee02d76a-4dc1-46b2-99cb-a902bacbe133

Digitaalinen tuotanto -työpaketissa toteutettava järjestelmä on teollisuus 4.0 -ajatusten mukainen digitaalinen tuotantojärjestelmä. Digitaalinen tuotanto -työpaketissa syntyvä järjestelmä toimii ensisijaisesti opetus-, tutkimus-, ja kehitysjärjestelmänä ja se mahdollistaa tulevaisuuden tuotantotapojen demonstroinnin esimerkiksi alueen yrityksille. Järjestelmän keskiössä ovat erilaiset koneet, laitteet ja välineet, jotka ovat osin perinteisiä konepajan tuotantolaitteita ja osin digitaalisiin suunnittelu- ja valmistusjärjestelmiin liitettäviä nykyaikaisia koneita. Automaattikoneilla tehtäviä töitä ovat esimerkiksi jyrsintä, sorvaus, leikkaus, liittäminen ja kappaleenkäsittely. Järjestelmää tukevat raaka-aine-, väli- ja lopputuotevarastot sekä joustava materiaalinkäsittely. Järjestelmä on hallittavissa digitaalisten tuotannonohjaus- ja suunnittelujärjestelmien kautta sekä sisältää verkkopalveluja.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia