Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Devocan Talk’nPick mukana lihantarkastuksen pilottihankkeessa

ReferenssiDevocan Talk’nPick-ratkaisua on nyt pilotoitu teurastamossa. Ratkaisussa mukana Realwaren AR ratkaisu sekä HMT-1 kypärä ja Devocan Talk’nPick.


Devocan Talk’nPick on mukana Ruokaviraston pilottiprojektissa, jossa tutkitaan puheentunnistusratkaisun hyödyntämistä teuraseläinten lihantarkastuksessa. Pilotin tavoitteena on löytää teurastamon linjaolosuhteisiin soveltuva puheentunnistusratkaisu, joka tehostaisi ja helpottaisi tarkastajien työtä. Ratkaisun tulee mahdollistaa lihantarkastuksiin liittyvien tietojen sanelu, joka nopeuttaisi tietojen hyödyntämistä ja parantaisi raportoinnin tarkkuutta sekä ajantasaisuutta.

Devocan puheentunnistusratkaisua on nyt pilotoitu teurastamossa.

Ratkaisun kovina osina toimivat Realwaren AR ratkaisu sekä HMT-1 kypärä ja ohjelmistona Devocan suomenkielinen Talk’nPick. Ympäristönä teurastamo on puheentunnistukselle haastava lähinnä melun ja kosteuden takia.

Älypuhelin korvattiin tällä kertaa siis Android-pohjaisella AR-ratkaisulla. Talk'nPickin käyttöliittymää muokattiin myös paremmin pieneen näyttöön ja pelkkään puheohjaukseen sopivammaksi.

Devocan Talk’nPick suoriutui hyvin pilotin vaativissa olosuhteissa ja ratkaisun toimivuus havaittiin hyväksi. Myös hyödyt tulivat selkeästi esille. Puheentunnistus helpottaa päivittäistä työtä teurastamossa:

poistaa paperille kirjaukset ja/tai tiedon syöttämisen tietokoneelle
tieto muuttuu nopeasti ja tarkasti digitaaliseen muotoon
parantaa työn tarkkuutta kun silmät ja kädet vapautuvat itse työhön.
Pilotti oli hyvä osoitus alkujaan varastonhallintaan kehitetyn Talk'nPickin toimivuudesta ja joustavuudesta logistisen ketjun kehittämisessä. Toiminnot vastaanotosta, hyllytyksestä ja keräilystä aina lähettämisen tehtäviin asti hoituvat jo useilla toimialoilla, kaiken kokoisissa yrityksissä. Pilotin kokemuksia arvioidaan nyt Ruokavirastossa ja jatkosta päätettäneen vielä kuluvan vuoden aikana.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Devoca Oy

Tiedot

Ajankohta: 2019 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Leo Hämäläinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Devoca kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka
Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Open source
Android

Siirry yrityksen profiiliin Devoca kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Devoca - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Devoca - Muita referenssejä

Devoca - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia