Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kirjavälitys Oy:n kirjat ja muut tuotteet kerätään jatkossa Talk’nPickillä

ReferenssiKirjavälitys on suomalaisten kustantajien ja kirjakauppojen omistama yli 100-vuotias palveluyritys, joka tuottaa kirja-alalle logistiikkapalveluja, hankintapalveluja ja digitaalisia palveluja. 

Kirjavälityksen asiakkaita ovat kustantajat, kirja- ja verkkokaupat, vähittäiskauppa, koulut, kirjastot, kerhot, kirjapainot ja markkinointimateriaalin tuottajat. Kirjavälitys toimittaa vuosittain n. 17 milj. kirjaa ja 4 milj. muuta tuotetta.

Kirjavälityksen logistiikkakeskukset sijaitsevat Hyvinkäällä ja Keuruulla. Varastoissa on yhteensä yli 10 kilometriä varastohyllyä ja 31000 lavapaikkaa. Keräystoiminta varastossa on pääosin hoidettu puheohjatulla ratkaisulla, välillä tukena ovat paperiset keräyslistat. 

Nyt ratkaisu päivittyy uuteen, kun Devoca Oy syksyn 2022 aikana toimittaa Kirjavälitykselle Talk’nPick puhekeräysratkaisun. 

Kirjavälitys Oy: 

”Devocan tarjoama ratkaisu voidaan toteuttaa vanhan rinnalle ja ottaa käyttöön riskittömästi" – kehityspäällikkö Antti Kupi.

”Talk’nPick oli ratkaisuna selkeä ja nopeasti käyttöönotettavissa eikä sen käyttö ratkaisuna rajoitu vain keräilyyn vaan sillä voidaan jatkossa tehdä myös muut varastotoiminnot" – tuotantojohtaja Jussi Valli.

 

Devocan Leo Hämäläinen: ”Tuntuu hienolta päästä kehittämään Kirjavälityksen varaston toimintaa kotimaisella ratkaisulla. Meille tämä on selkeä osoitus ratkaisumme kilpailukykyisyydestä kansainvälisiä ratkaisuja vastaan. Ratkaisun vaihtaminen ei koskaan ole helppo päätös ja siksi täytyykin korostaa Kirjavälityksen johdon kykyä olla avoimia uusille vaihtoehdoille vaativassa päätöksenteossa. ”  

Devocan Talk’nPick ratkaisu on käyttäjäystävällinen, tavalliseen älypuhelimeen ladattava SaaS-mobiilisovellus. Sen monipuoliset käyttötavat mahdollistavat tehokkaan ja virheettömän tavan tehostaa keräysprosessia. Puhelin kiinnitetään hihakkeella kyynärvarteen, jolloin kerääjän molemmat kädet jäävät vapaaksi tuotteiden keräilyyn. Ratkaisu on reaaliaikainen, joten paperisista listoista kaikkine välivaiheineen voidaan luopua.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Devoca Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Kirjavälitys Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Auli Hietamies

Lisätietoja

Yritysprofiili Devoca kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys

Teknologia

Android

Omat tagit

Puhekeräys
varastonhallinta

Siirry yrityksen profiiliin Devoca kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Devoca - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Devoca - Muita referenssejä

Devoca - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia