Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

DataCenterin palvelun tekijät - Tikettien nopeaa käsittelyä ja kylmää päätä

BloggausSeuraavaksi DataCenterin palvelun tekijät blogin vuoroon pääsee tuotantotiimin Juho Syrjänen. Juho on harrastanut lapsesta asti koneiden kanssa ja tiesi jo silloin, että haluaa työskennellä tulevaisuudessa it-alalla. Seuraavaksi Juho kertoo millaisia työpäivät ovat DataCenterin tuotannossa sekä miten tuotannot hommat näkyvät asiakkaalle.

Juho viettää vapaa-ajallaan paljon aikaa tietokoneen ääressä ja koodailee esimerkiksi IOT-laitteita omaksi ilokseen. Yksi Juhon koodaamista järjestelmistä ilmoittaa esimerkiksi, kun hänen kissojensa kissanhiekka loppuu tai hänen Pasi-koiransa haukkuu.

Ammattikorkeakoulun tietojenkäsittelyn opintojen jälkeen, Juho on ehtinyt työskennellä it-alalla jo useamman vuoden. DataCenterille hän tuli yrityskauppojen myötä helmikuussa 2018. Hän työskenteli aiemmin lähituen parissa, mutta on myöhemmin siirtynyt tuotannon työtehtävien pariin.

Millaista on työskennellä DataCenterin tuotannossa?


”Työni tuotannossa koostuu pitkälti tikettien läpikäynnistä, konsultointipalveluista asiakkaille, erilaisista projekteista, käyttöönotoista ja virtuaalipalvelimien asentamisesta. Lisäksi työskentelen pari päivää viikossa konesalissa.

Jos asiakkaalla ei joku toimi, niin meidän hommana on korjata se! Parasta on, kun joka päivä tulee jotain uutta. Nautin siitä, että tekemällä opin jatkuvasti. Ja vaikka välillä kylmä hiki onkin otsalla erilaisia ongelmia ratkottaessa, niin meillä on hyvä tiimi, jossa kaikki osaavat neuvoa ja auttaa muita.

Arvostan omassa työssäni sitä, että saan kehittää itseäni jatkuvasti. Pääsen työskentelemään uusien teknologioiden kanssa ja viimeisimpänä olen esimerkiksi suorittanut Googlen sertifikaatteja. DataCenterillä on hienoa, että jos haluaa olla mukana jossain uudessa, niin sitä pääsee usein myös tekemään, kun ilmoittaa halukkuutensa. Meillä on hyvä työporukka ja tykkään, kun koko ajan tulee kasvun myötä uusia työkavereita lisää. Lisäksi meillä on hyviä esimiehiä, jotka motivoivat myös itseäkin kehittymään lisää. "

”Joka paikassa ei pääse itse kehittymään niin paljon, kuin DataCenterillä”

Miten tuotannon työt näkyvät asiakkaalle?

"Asiakkaalle työmme tuotannossa näkyy siten, että olemme asiakkaalle mukana asiantuntijatehtävissä, vastaamme tiketteihin sekä työskentelemme konesaleissa. Uusissa asiakkuuksissa olemme mukana siinä vaiheessa, kun kauppa on solmittu ja sopimukset käyty läpi, joilloin se siirtyy meille tuotantoon, palvelupäälliköille ja Service Deskiin. Eli teemme monen eri tiimin kanssa talon sisällä yhteistyötä.

Mielestäni hyvää asiakaspalvelua on reagoida ja hoitaa tiketit mahdollisimman hyvin ja nopealla aikataululla. Olemme saaneet paljon kiitosta nopeasti hoidetuista asioista sekä meillä on hyvä tyytyväisyys tiketeissä sekä NPS on korkealla. Oman onnistumisen tunteen lisäksi, data puhuu siis myös puolestaan onnistumisista.

Työskennellessä tuotannossa tarvitaan hyvää paineensietokykyä, sillä näissä hommissa pitää olla erityisen varovainen ja tietää mitä tekee, sillä asiat tehdään usein tietyssä aikataulussa ja kyseessä on isot kriittiset järjestelmät. Isoimmat asiat tehdään yhdessä tiimin kanssa, josta löytyy asiantuntevia tyyppejä. Erityisesti huoltokatkojen ajan, täytyy pitää pää kylmänä, sillä tietyt asiat pitää hoitaa rajatussa ajassa onnistuneesti, koska muuten ne vaikuttavat asiakkaiden toimintaan ja tätä ei tietenkään tahdota."

Kirjoittaja Marika Mehtälä toimii DataCenterillä markkinointikoordinaattorina.

Lue Palvelun tekijät-blogisarjan muut jutut tästä!

Pinterest
Valtti  logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Valtti kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Tuotanto

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Siirry yrityksen profiiliin Valtti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valtti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Valtti - Muita referenssejä

Valtti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia