Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

CRM - Asiakkuudenhallintajärjestelmä

TarjouspyyntöEnnakkoilmoitus: Järvenpään kaupunki

https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2019-025645

Tietopyynnön kohteena on Järvenpään kaupungin CRM-asiakkuudenhallintajärjestelmä, sen toteutusprojekti, järjestelmän ylläpitopalvelu ja mahdollinen jatkokehitys. Järjestelmä tulee olemaan keskeisessä osassa Järvenpään kaupungin asiakas- ja palveluprosessien sähköistämisessä ja tehostamisessa. Järjestelmään tallennetaan asiakkaan asiakaspolun mukaisia tapahtumatietoja. Asiakaspolku saattaa koostua useammasta kaupungin asiakas- tai palveluprosessista. Tavoitteena on hankkia kaupunkitasoinen CRM-asiakkuudenhallintajärjestelmä, joka on skaalattavissa laajasti kaupungin eri palvelualueiden prosesseihin. Tämän tietopyynnön avulla on tarkoitus kartoittaa markkinoilla olevia vaihtoehtoisia ratkaisuja. Tämä ilmoitus ei ole hankintailmoitus tai tarjouspyyntö vaan tietopyyntö. Tietopyyntö ei velvoita Järvenpään kaupunkia toteuttamaan varsinaista tarjouskilpailua.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia