Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

CRM-asiakkuudenhallintajärjestelmä

TarjouspyyntöEnnakkoilmoitus:

Geologian tutkimuskeskus : Tietopyyntö: CRM-asiakkuudenhallintajärjestelmä


Tietopyynnön ja mahdollisen kilpailutuksen kohteena on Geologian tutkimuskeskuksen CRM-asiakkuudenhallintajärjestelmä, sen toteutusprojekti, järjestelmään liittyvä ylläpitopalvelu sekä järjestelmään liittyvää jatkokehitystyötä, joka kattaa Geologian tutkimuskeskuksen tarpeet.

Geologian tutkimuskeskus valmistelee hankintaa hankintayksikölle sopivasta Microsoft Dynamics 365-teknologialla toteutetusta valmisohjelmistoon pohjautuvasta käyttäjäystävällisestä CRM-asiakkuudenhallintajärjestelmästä. Järjestelmä toteutetaan Valtorin hankkimaan Azuren pilviympäristöön. MSDynamics-lisenssit hankitaan Valtorin puitesopimuksen kautta. CRM-asiakkuudenhallintajärjestelmää tulee käyttämään Geologian tutkimuskeskuksen henkilöstö (noin 100-150 henkilöä) päivittäisessä työssään. Tarkempi hankinnan kohteen kuvaus ja tietopyyntökysymykset ovat liitteessä 1, jonka voi tilata osoitteesta kilpailutus@hansel.fi. Edellä esitetty kilpailutus ja sen sisältö on alustava ja siihen voi tulla vielä muutoksia.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia