Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cloud Security Summit 2022 – ensimmäinen puhuja on nyt julkaistu

BloggausSyksyn Cloud Security Summit -tapahtuman ensimmäinen puhuja on nyt julkaistu! Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 21. syyskuuta Radisson Blu Royal Hotelissa Helsingissä.

Jan Wikholm kertoo puheenvuorossaan Kyberturvallisuuskeskuksen roolista kansallisen ja kansainvälisen kybertilannekuvan muodostuksessa sekä siitä, miten Kyberturvallisuuskeskus auttaa veloituksetta yrityksiä ja organisaatioita varautumaan ja palautumaan kyberhäiriöistä. 

Jan Wikholm työskentelee Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksessa. Omassa roolissaan hän ohjaa ja kehittää operatiivista toimintakykyä sekä tukee tilannekuvatoimintoa. Aiemmin hän on toiminut tietoturvapoikkeamien ja digitaalisen forensiikan tehtävissä sekä CERT-toiminnossa että yksityisellä sektorilla. 

Tervetuloa mukaan vuoden mielenkiintoisimpaan tietoturvatapahtumaan! TIVIA, Tietoturva ry ja Sulava järjestävät jo perinteeksi muodostuneen seminaarin, jossa kuulet alan huippuasiantuntijoiden puheenvuorot pilvipalveluiden tietoturvahaasteista ja tulevaisuuden kuumimmista trendeistä.

Hyödynnä Early bird -hinta – kaksi mukaan yhden hinnalla, kun ilmoittaudut 31.5.2022 mennessä!

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia