Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Citylogistiikan nopeat kokeilut

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus: Turun Kaupunki

Tarjoukset 18.12.2019 klo 16.00 mennessä

https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2019-023387

Turun kaupunki on mukana 6Aika: Citylogistiikan uudet ratkaisut -hankkeessa yhdessä Forum Virium Helsinki oy:n, Turun ammattikorkeakoulun, Tampereen ammattikorkeakoulun ja Varsinais-Suomen liiton/Valonian kanssa. Hanke on osa Turun kaupungin Smart & Wise Turku – kärkihanketta.

Hankkeessa on tarkoitus vastata kaupunkilogistiikan haasteisiin pilotoimalla ja kokeilemalla jakelua erilaisilla kevyillä jakeluratkaisuilla, yhteissäilytysratkaisuilla sekä jakamistalouden kokeiluilla.

Turun kaupunki etsii uusia ratkaisuja kaupunkilogistiikan haasteisiin. Tällä tarjouspyynnöllä etsimme toteuttajia nopeisiin kokeiluihin.

Tarkemmat tiedot ilmoitettu tarjouspyyntödokumentissa.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia