Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Chatbot -ratkaisut

TarjouspyyntöHankintailmoitus:

Istekki Oy : Chatbot -ratkaisut

Tarjoukset 30.09.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen:

https://tarjouspalvelu.fi/istekki?id=247093&tpk=da718888-f0e3-4383-8374-7101b43b8be9

Puitejärjestelyn tarkoituksena on mahdollistaa vuoropuhelu puitejärjestelyyn valittujen toimittajien kanssa ja toteuttaa chatbot-ratkaisuja kulloinkin parhaaksi katsotulla toteutustavalla. Selvyyden vuoksi mainitaan, että chatbot-ratkaisu voi sisältää myös chat-sovelluksen tai chatbot voidaan liittää jo olemassa olevaan chat-sovellukseen. Puitejärjestelyyn valitut toimittajat voivat olla toimittamassa chatbot-tuotteen käyttöoikeuksien (lisenssien) lisäksi chatbot-ratkaisun käyttöönottoon, chatbotin opettamiseen ja ohjelmointiin, suunnitteluun ja kehittämiseen, tuki- ja ylläpitopalveluita, koulutus- sekä konsultointipalveluita. Palvelu voi tuottaa joko pilvipalveluna verkon kautta tai vaihtoehtoisesti Istekin osoittamaan palvelinlaitteistoon asennettua ohjelmistoa hyödyntäen. Kuhunkin toimeksiantoon soveltuva toteutustapa valitaan Tilaajan järjestämissä minikilpailutuksissa.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia