Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Case SSAB

ReferenssiSSAB on globaali yhtiö, joka on erikoistunut kehittyneisiin, erikoislujiin terästuotteisiin sekä rakennusalan ratkaisuihin. Ostettuaan suomalaisen Ruukki-yhtiön vuonna 2014, SSAB harjoittaa liiketoimintaa emobrändi SSAB:n ohella tytäryhtiöissä Tibnor ja Ruukki Construction, joilla on omat yritysbrändinsä. Suuret yritysfuusiot tuovat aina mukanaan haasteita. Kaikkien liiketoimintaprosessien lisäksi myös tuotevalikoimat on yhdenmukaistettava. Tämän lisäksi tuotetarjonta on esitettävä yhtenäisellä tavalla, joka antaa asiakkaalle vaikutelman, että valitsemalla yhden hän voi hyödyntää kaikkien kolmen brändin tarjoamia etuja.

Tausta

Julkiset verkkosivut ovat tärkeimmät kanavat, joiden kautta voidaan esitellä SSAB:n uutta rakennetta ja tuotetarjontaa. Koska verkkosivuilla on vuodessa noin 2,5 miljoonaa kävijää, niitä voidaan pitää liiketoiminnan kannalta hyvin keskeisinä. SSAB:n asiakaspalveluiden digitalisointi on merkittävästi parantanut asiakaskokemusta.

SSAB on erikoistunut ja globaalisti toimiva teräsyhtiö, jonka visiona on auttaa luomaan vahvempaa, valoisampaa ja kestävämpää maailmaa. Yritys hyödyntää markkinointiprosessien ja tietovirtojen digitoinnin mukanaan tuomia etuja. B2B-yritysten uusi ostoprosessi sekä julkisiin yrityksiin liittyvä lainsäädäntö lisää tehokkaiden digitaalisten työkalujen ja kanavien merkitystä.

Toimintamme

SSAB:n globaali verkkosivusto kattaa 30 paikallista sivustoa/kieliversiota, jotka otettiin käyttöön vuosina 2015 ja 2016. Uusi verkkosivusto perustuu Sitecore 8.2 alustaratkaisuun joka toimii kymmenellä palvelimella. Responsiivinen alusta hyödyntää jokaisen mahdollisuuden mukauttaa sisältöä ja asiakasdialogia Sitecore Experience Platformin avulla.

Teknologia: Sitecore XP

Pinterest
Referenssin infoboxi
Petra Digital Agency logo

Tiedot

Tilaaja: SSAB
Ajankohta: 2015 - 2016
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kimmo Kanerva

Lisätietoja

Yritysprofiili Petra Digital Agency kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti
Viestintä

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Sitecore
verkkosivuston uudistus

Siirry yrityksen profiiliin Petra Digital Agency kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Petra Digital Agency - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Petra Digital Agency - Muita referenssejä

Petra Digital Agency - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia