Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Case Enfo: Tietoon perustuvia ratkaisuja

ReferenssiTiedon määrä kasvaa eksponentiaalisesti, ja tässä yhä monimutkaisemmassa ympäristössä tietojen yhdistäminen on ensiarvoisen tärkeää. Silloin kumppaninasi toimii Enfo. Yhtiön hybridialustojen hallintaan liittyvä erikoisosaaminen, liiketoimintasovellukset ja uudet digitaaliset palvelut tuovat yhteen kaikki tarvittavat tiedot, jolloin toiminnasta voidaan tehdä älykkäämpää.

Tausta

Parantamalla tiedon kulkua ja kehittämällä informaatioteknologiaa Enfo luo ratkaisuja, jotka luovat asiakkaille uutta ja parempaa liiketoimintaa. Liiketoimintaymmärryksen, teknisen asiantuntemuksen ja hyviksi havaittujen menetelmien avulla Enfo toimii useilla eri osaamisalueilla auttaakseen asiakkaitaan hallitsemaan digitaalista maailmaa sekä tuottamaan tuloksia omille asiakkailleen.

Mitä teimme

Vuoden 2016 alussa Enfo otti käyttöön uuden sivuston, jossa oli uudenlainen positiointi, brändilupaus ja graafinen identiteetti, jotka kaikki oli kehitetty yhteistyössä Petran kanssa. Viime vuosien aikana olemme jatkuvasti pyrkineet parantamaan verkkosivuston asiakaskokemusta, luomaan uutta designia ja toiminnallisuuksia sekä päivittämään sisältöä ja tarjontaa niiden kehittyessä.

Ratkaisu

Uusi verkkosivusto on rakennettu Sitecore-alustalle, joka on täysin responsiivinen ja hyödyntää personalisoituja sisältöjä. Olemme integroineet myös HubSpotin markkinoinnin automaation.

Jatkuvasti kehittyvä sivusto on tulosta tavoitteesta luoda huippuluokan verkkosivujen lisäksi aivan uudenlainen liiketoimintamalli verkkopalveluja varten. Enfon pitkän aikavälin hanke on niin kutsuttu WaaS-ratkaisu (Web as a Service), joka takaa Enfolle jatkuvat päivitykset sekä määritetyt resurssit. Se tarkoittaa todellisia uusia ulottuvuuksia toimintatavoissa – työskentelyä digitaalisessa ulottuvuudessa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Petra Digital Agency logo

Tiedot

Tilaaja: Enfo
Ajankohta: 2016 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kimmo Kanerva

Lisätietoja

Yritysprofiili Petra Digital Agency kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Webkehitys

Teknologia

HubSpot
Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö

Omat tagit

Sitecore
CMS
verkkosivusto

Siirry yrityksen profiiliin Petra Digital Agency kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Petra Digital Agency - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Petra Digital Agency - Muita referenssejä

Petra Digital Agency - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia