Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Case: Poutapilvi

ReferenssiKun siivouskomero ei ole vaihtoehto – luotettavat ja joustavat konesalipalvelut ovat elinehto Poutapilven liiketoiminnalle

Kun Poutapilvi haki palveluntarjoajaa konesalipalveluille, tärkeintä oli löytää luotettava kumppani, joka tarjoaa joustavuutta ja vapautta palveluiden käytössä. Yritys ei missään nimessä halunnut siivouskomeroonsa piilotettua rautaa vaan kumppanin tuli tarjota kokonaisvaltainen ratkaisu.

Koska Poutapilvi tarjoaa asiakkailleen laaja-alaisesti verkkopalveluita, pääsy palvelimien eri tasoille on erittäin tärkeää. "Liiketoimintamme edellyttää konesalipalveluita, joiden päälle voimme rakentaa omia ratkaisuja. Cygaten kanssa olemme saaneet vapautta ja ketteryyttä omaan tekemiseen", kertoo Poutapilven ohjelmistoarkkitehti Sampo Kunttu. Yhteistyötä on tehty jo melkein kymmenen vuotta.

Valtioneuvoston verkkosivut hyökkäyksen kohteena – Puolustusministeriön sivusto pystyssä kaiken aikaa

Poutapilven pitää vakuuttaa myös omat asiakkaansa palveluiden luotettavuudesta. "Cygaten konesalipalvelut vastaavat asiakkaidemme vaativiin odotuksiin tietoturvan ja jatkuvuudenhallinnan osalta", selventää Poutapilven toimitusjohtaja Juha Harjula. Muun muassa Poutapilven asiakas Puolustusministeriö on vakuuttunut palveluiden toiminnasta erittäin konkreettisella tasolla.

Kun Valtioneuvoston verkkosivut olivat laajan palvelunestohyökkäyksen kohteena ja kaatuivat, Puolustusministeriön sivusto oli toiminnassa koko ajan. Kuormantasaajan avulla varmistettiin, että hyökkäyksen aiheuttama liikenne ohjattiin automaattisesti ruuhkasivustolle eikä palvelukatkoksia tullut. Poutapilvi ja sen asiakkaat voivat luottaa siihen, että palvelut toimivat ja apua saa aina tarvittaessa.

Isot muskelit omaava asiantuntijakumppani auttaa kehittämään palveluita eteenpäin


Useiden vuosien yhteistyö on ollut hedelmällistä – Poutapilvi kehittää yhdessä Cygaten kanssa omia palveluitaan eteenpäin ja vastavuoroisesti yritys on päässyt vaikuttamaan myös Cygaten palveluiden kehitykseen. "Ala kehittyy koko ajan ja se tarkoittaa myös, että palveluidemme on kehityttävä samaa vauhtia", toteaa Kunttu. Erityistä kiitosta Cygate saa siitä, että yritykseltä löytyy muskeleita tehdä raskaampia toteutuksia yhdessä asiakkaan kanssa. Rautaisen osaamisen omaavat asiantuntijat takaavat sen, että aina löytyy ammattitaitoa ratkomaan vaikeampiakin tilanteita.

Haaste:

Tavoitteena oli löytää luotettava ja toimintavapautta tarjoava konesalipalvelu ja kumppani, jolla on osaavat asiantuntijat.

Ratkaisu:

Poutapilvi otti käyttöön Cygaten konesalipalvelut, jossa on osana kuormanjakopalvelut sekä palvelimien käyttöjärjestelmätason hallinta- ja valvontapalvelut. Yritys sai sitä kautta ketteryyttä ja luotettavuutta päivittäiseen tekemiseen. Ratkaisu paransi yrityksen liiketoiminnan jatkuvuudenhallintaa.

Hyödyt:

Ratkaisu on tietoturvallinen, joustava ja toimii tehokkaasti Poutapilven liiketoiminnan kivijalkana. Palveluntarjoajalla on pitkä kokemus ja osaaminen konesaleista sekä kyvykkyys ylläpitää korkeaa tietoturvaa. Poutapilven ei tarvitse investoida omaan palvelinkeskukseen.

Lisätietoja:
sales@cygate.fi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Telia Cygate Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Poutapilvi

Lisätietoja

Yritysprofiili Telia Cygate kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Konesalipalvelut
Tietoturva

Omat tagit

Valvonta
Jatkuvuudenhallinta
Konesali
Data Center
kuormanjakopalvelu
Hallintapalvelu

Siirry yrityksen profiiliin Telia Cygate kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Telia Cygate - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Telia Cygate - Muita referenssejä

Telia Cygate - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia