Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Case: Lääkärikeskus Aava

ReferenssiAavan työasemille pääsee enää harva haittaohjelma - Office 365 -pilvipalvelulle lisäturvaa yhdessä päivässä

Haaste:

Lääkärikeskus Aavan kaltaisella lääkäriasemalla kaiken toiminnan sydän on potilastietojärjestelmä. Siellä on paljon arkaluontoista tietoa, joka ei saa joutua vääriin käsiin, ja jos se ei toimi, liiketoiminta loppuu kuin leikaten. Tästä syystä järjestelmää suojaavan tietoturvan on oltava aina kunnossa.

"Kiristyshaittaohjelmien määrä on kasvanut maailmassa niin paljon, että ne ovat nousseet todelliseksi uhkaksi, eikä niiden määrä ainakaan ole vähenemään päin. Meidän oli pakko reagoida tilanteeseen", Aavan ICT-päällikkö Tero Lainpelto kertoo.

Office 365 -toimistopilvi oli Microsoftin omien tietoturvaratkaisujen varassa, jotka olivat aina vähän jäljessä reaaliaikaisesta tilanteesta. Lisäksi raporttien saaminen oli hankalaa.

Ratkaisu:

Cygate toimitti Aavan Office 365 -pilvipalveluun Trend Micron Cloud App Security -tietoturvaohjelmiston. Palvelinkapasiteetin Aava hankki Cygatelta palveluna, ja palvelimet on suojattu Trend Micron Deep Security -ohjelmistolla.

"Käyttöönotto oli erittäin helppoa. Kun saimme lisenssiavaimet, tuote oli käytössä jo samana päivänä. Sille piti vain kertoa verkkoportaalissa, mistä toimistopilvemme löytyy", Lainpelto kiittää.

Ratkaisu on vähentänyt työasemille asti pääsevien haittaohjelmien määrän murto-osaan entisestä ja tehostanut raportointia riskeistä. Ratkaisun myötä myös näkyvyys sähköpostin ja pilvessä jaettavien tiedostojen kautta tuleviin haittaohjelmiin on parantunut merkittävästi, ja samalla ylläpito on yksinkertaistunut.

Lisätietoja:
sales@cygate.fi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Telia Cygate Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Lääkärikeskus Aava

Lisätietoja

Yritysprofiili Telia Cygate kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Tietoturva
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Omat tagit

O365

Siirry yrityksen profiiliin Telia Cygate kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Telia Cygate - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Telia Cygate - Muita referenssejä

Telia Cygate - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia