Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Case Citycon

ReferenssiLähtötilanne:


Internet ei ollut Cityconille relevantti markkinointikanava, kun aloitimme yhteistyön. Ihmisten mediakäyttäytymisen muuttuessa verkko oli otettava haltuun. Oli tarve aloittaa asiakkaiden kohtaaminen Internetissä: Facebookissa, Twitterissä, YouTubessa, Pinterestissä, Instagramissa, ja muissa sosiaalisen median palveluissa.

Ratkaisu:

Suunnittelemme ja tuotamme 30:n kauppakeskuksen rikkaan sosiaalisen median sisällön, tehokkaan mainonnan ja monipuoliset kampanja-applikaatiot Suomessa ja Ruotsissa. Tehtävämme on luoda yhteisöllisyyttä kauppakeskusten käyttäjiä kuuntelemalla, reagoimalla ja julkaisemalla yhteisölle relevanttia sisältöä. Toiminnalla lisäämme eksponentiaalisesti kauppakeskusten näkyvyyttä kohderyhmien keskuudessa.
Lisäksi olemme koonneet sosiaalisessa mediassa kehittäjäryhmiä jotka ottavat aktiivisesti kantaa kauppakeskusten kehittämiseen. Loimme myös järjestelmän, jonka avulla kauppakeskuksissa toimivat kaupat ja palvelut voivat kätevästi osallistua sisällöntuotantoon.

Tulokset:

Yli 190 000 tykkääjän saavuttamisen lisäksi keräämme kymmeniä tuhansia osallistujia kauppakeskusten arkeen liittyviin kampanjoihin ja aktivointeihin. Luomamme sisällöt herättävät enemmän vastakaikua kuin yhdenkään suomalaisen kilpailijan. Osa sisällöistä on tuottanut myös arvokasta medianäkyvyyttä.

Avullamme Citycon on tehnyt sekä asiakkaansa (kauppakeskusten vuokralaiset) sekä yhteisön jäsenet tyytyväisiksi vuorovaikutuksen lisääntymiseen. Kehitysryhmät ovat osoittautuneet arvokkaaksi voimavaraksi kauppakeskusten kehitystyössä. Visiomme on kasvaa ja kehittyä merkittävänä Cityconin strategisena kumppanina Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa. Haluamme luoda jatkuvasti uutta lisäarvoa Cityconin liiketoiminnalle.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Dingle Oy

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Dingle kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Dingle kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Dingle - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Dingle - Muita referenssejä

Dingle - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Retkeilykesä on kuumimmillaan – Parhaat ilmaiset retkeilysovellukset Androidille ja iOSille
Suutarin pojasta kasvoi Royal Societyn jäsen – Boolen algebran loi itseoppinut matemaatikko
Hienoimmat nettisivut

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia