logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Case DNA

ReferenssiLähtökohta:


DNA on Suomen kolmanneksi suurin operaattori ja vuoden 2012 lopulla DNA:n Facebook-sivu oli operaattoreista toisiksi isoin noin 100 000 fanillaan. Marraskuu 2012 oli operaattoreille tärkeää aikaa Nokian uuden lippulaivapuhelimen ilmestymisen takia ja monien operaattoreiden sivuilla nähtiinkin erilaisia kampanjoita. Koska kaikki operaattorit halusivat puhua lähes samasta asiasta, oli keskustelun saaminen omille sivuille tärkeä tavoite.

Ratkaisu:

Dingle suunnitteli DNA:n kanssa keskustelua aktivoivan kampanjan. Yksinkertaista applikaatiota tuettiin innovatiivisella sisällöllä ja tarkasti kohdennetulla Facebook mainonnalla. Käytännössä kaikki applikaation kautta osallistuneet ihmiset osallistuivat keskusteluun positiivisella sävyllä. Näkyvän keskustelun ansiosta DNA tavoitti ison osan suomalaisista Facebook-käyttäjistä positiivisella viestillä ja näkyvyydellä Nokian lanseerauksesta.

Tulokset:

Lanseerausviikolla 25 000 suomalaista keskusteli DNA:sta omilla kasvoillaan ja nimellään. Aktiivisen keskustelun avulla DNA tavoitti lähes koko Suomen. Puolueettoman mittariston mukaan tämä on 178% enemmän kuin parhaalla kilpailijalla, vaikka kilpailijatkin onnistuivat nostamaan omia lukujaan kampanjointinsa avulla. Kampanjan jälkeen DNA ja Dingle ovat jatkaneet rohkeaa ja innovatiivista Facebook-tekemistä sekä sisällöntuotannossa että kampanjasuunnittelussa, minkä ansiosta DNA on ollut lähes säännönmukaisesti puhutuin suomalainen operaattori sosiaalisessa mediassa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Dingle Oy

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Dingle kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Dingle kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Dingle - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Dingle - Muita referenssejä

Dingle - Muita bloggauksia

Siirry yrityksen profiiliin Dingle kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Uudenlainen sisällöntuotantoalusta Scoopify keränyt 150 000 euron rahoituskierroksen
5G Momentum etsii innovaatiokilpailulla suomalaista 5G-yllättäjää
TOP 5 Pitkän aikavälin kyberuhat

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia