Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Blogi: Loistavat tulokset asiakastutkimuksesta

Bloggaus

NETUM SAI JÄLLEEN HUIPPUARVOSANAT ASIAKASTUTKIMUKSESSA

Oli taas mahtavaa saada faktaa siitä, kuinka paljon asiakkaat arvostavat Netumin palveluja ja tekemistä. Se valaa uskoa siihen, että kulttuurissamme ovat perusasiat kohdillaan.

Syksyllä valmistunut strateginen asiakastutkimus vahvisti meidän mutua. Asiakkaat kokevat palvelumme erinomaiseksi ja reippaasta kasvusta huolimatta olemme onnistuneet säilyttämään meille kaikkein tärkeimmän, tyytyväiset asiakkaat.

 

HYVÄ ASIAKASPALVELU ON MEILLE KUNNIA-ASIA

Netumin ensimmäinen arvo on asiakaskeskeisyys ja olemme siinä kunnianhimoisia. Netumilaisille on kunnia-asia palvella asiakkaitaan hyvin, ja se on edellytys sille, että voimme menestyä myös jatkossa. Tämän takia loistava asiakaskokemus nostettiinkin uudessa strategiassamme yhdeksi keskeiseksi tavoitteeksi.

Erityisesti saimme kiitosta palveluasenteesta, asiantuntemuksesta ja yhteistyön sujumisesta.

Toteutimme strategisen asiakastutkimuksen yhteistyössä Balentorin kanssa. Selvitimme, mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä ja kuinka he kokevat meidän palvelumme. Halusimme selvittää kuinka asiakastarpeet muuttuvat lähitulevaisuudessa ja olemmeko kehittymässä oikeaan suuntaan. Kysyimme myös, mitä mieltä asiakkaamme ovat meidän Legacy to Digi -konseptista. Asiakastutkimus toteutettiin webbilomakekyselyllä ja haastatteluilla. Tutkimukseen vastasi 66 asiakastamme.

 

Yhteistyö kokonaisuutena

Kokonaistulokset olivat kaikilta osin mairittelevat. Erityisen hyvät arvosanat saimme palveluasenteesta, asiantuntemuksesta ja yhteistyön sujumisesta. Myös kokemus suhteessa muihin vastaaviin toimittajiin oli reilusti plussalla. Asiakkaat pitivät Legacy to Digi -konseptia hyvänä kehityssuuntana.

Yhdeksi kehityskohteeksi nousi aloitteellisuus ja aktiivisuus asiakassuhteen kehittämisessä, vaikka tälläkin alueella saimme tulokseksi hyvän (3,9/5). Tätä teemaa kehitämme uudessa asiakkuudenhallintamallissamme, mikä ohjaa toimintaamme proaktiivisempaan suuntaan.

 

NÖYRÄKSI VETÄÄ

Asiakastutkimus on erinomaista palautetta henkilöstöllemme ja koko Netumille. Siitä saa iloa pitkäksi aikaa. Ehkäpä Netumilaiset ottavat siitä ripauksen ylpeyttä mukaansa, vaikka todellisuudessa tiedänkin, että näin hyvät tulokset vetävät meidän porukan nöyräksi ja kiitolliseksi.

Jussi Vasama

Asiakkuusjohtaja

jussi.vasama(at)netum.fi

p. 050 381 0227

Pinterest
Netum Group Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Netum Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Myynti
Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Asiakaskysely

Siirry yrityksen profiiliin Netum Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Netum Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Netum Group - Muita referenssejä

Netum Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia