Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

AWS teollisuuden kilpailuvalttina

Bloggaus

Digitaalisuuteen panostamisen aika on nyt AWS yhtenäistää yrityksen infrastruktuurin ja datan

Teollisuudessa prosessien tehokkuus on ratkaisevaa liiketoiminnassa menestymisen kannalta. Prosesseja on hyvin monenlaisia tuotannon suunnittelusta, ohjaamisesta, valvomisesta, analysoinnista sekä kehittämisestä laadunvalvontaan ja asiakaspalveluun – ja siksi myös tehokkaan tai vähemmän tehokkaan toteutuksen vaikutukset näkyvät moninkertaisina.

Tiettyyn pisteeseen asti teollisuuden toimintoja voidaan tehostaa ihmisvoimin vaikkapa lean-ajattelutavan avulla. Kun mukaan kuitenkin otetaan digitaalisuuden tarjoamat mahdollisuudet, päästään aivan uudelle tasolle. Monitahoisesta eri toimintojen sekamelskasta saadaan yhtenäinen kokonaisuus, jossa eri kohteista tuleva data kerääntyy yhteen paikkaan sekä mahdollistaa kokonaisvaltaisen arvioinnin ja kehittämisen. 

Mikä on AWS ja mitä hyötyjä se tuo teollisuusyrityksille?

Maailman isoin “pilvitavaratalo” Amazon Web Services eli AWS avaa teollisuuden yrityksille huiman määrän mahdollisuuksia kehittää toimintojensa tehokkuutta ja järkevyyttä äärimmilleen. AWS sisältää enemmän valmiita palveluita ja ominaisuuksia kuin yksikään toinen pilvipalvelualusta.

AWS yhtenäistää yrityksen infrastruktuurin ja datan. Niissäkin teollisuuden alojen yrityksissä, joissa digitaalisuutta hyödynnetään jo monipuolisesti, haasteeksi jää usein tiedon hajanaisuus. AWS:n avulla kokonaisuudesta saadaan ehjä ja tehokas, jolloin dataa pystytään myös hyödyntämään systemaattisesti.

AWS-ratkaisuja käytettäessä ei törmätä tarpeeseen hankkia uusia kovalevyjä tai muuta tallennustilaa, sillä pilvessä tilaa on rajattomasti. Datan prosessointi on AWS:n avulla tehokasta, sillä omaa konesalia, koneita tai backupeja ei tarvita. Tiedot ovat myös luotettavasti tallessa eivätkä häviä, ja AWS vastaa niiden fyysisestä turvallisuudesta.

Kustannustehokkuus on on yksi AWS:n ehdottomista eduista. AWS-tili itsessään on ilmainen, ja AWS-ratkaisuista maksetaan vain käytön mukaan. Erillisiä lisenssimaksuja ei vaadita eikä etukäteisinvestointeja laitteisiin tarvitse tehdä. AWS-ratkaisuja käytettäessä infrakustannukset pysyvät pieninä.

Skillwell toteuttaa AWS-ratkaisut asiantuntevasti ja asiakkaan etua ajatellen

AWS-palvelujen valikoima on niin laaja, että ilman syvempää perehtymistä niistä on haastavaa löytää parhaat ratkaisut omiin tarpeisiin. Digitaalisten ratkaisujen käyttöönoton on myös sujuttava sulavasti niin, ettei tuotanto häiriinny siitä.

Tässä kohtaa me tulemme apuun. Rakennamme AWS-pilvipalveluratkaisut aina palvelemaan asiakasyrityksen yksilöllisiä liiketoimintatarpeita. Meillä on vahva kokemus AWS-ratkaisujen toteuttamisesta ja olemme virallinen AWS Advanced Consulting Partner sekä AWS Service Delivery Partner.

Landis+Gyr hyötyi osaamisestamme isossa kehitysprojektissa

Energianhallintaratkaisujen tarjoaja Landis+Gyr otti meidät avuksi uudistaessaan palveluidensa käyttöliittymiä selainpohjaisia teknologioita käyttäen. Syvennyimme toimialaan, sähköverkkoyhtiöiden toimintaan sekä prosesseihin ja teimme ehdotukset siitä, miten asiat kannattaa toteuttaa ja miksi.

”Yhteistyö oli luontevaa aloittaa, sillä meillä oli selkeä tarve saada nopeasti tarvittavaa osaamista oikeaoppisesta kehittämisestä näillä uusilla teknologioilla, ja Skillwellillä oli oikeat asiantuntijat, osaaminen ja hyvä tekemisen meininki”, Anssi Savelius Landis+Gyriltä perusteli valintaamme.

Pinterest
Skillwell Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Skillwell kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Toimialakokemus

Prosessiteollisuus

Teknologia

Amazon Web Services

Siirry yrityksen profiiliin Skillwell kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Skillwell - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Skillwell - Muita referenssejä

Skillwell - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia