Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Autonomisten alusten "Aboa Mare etäoperointikeskuksen järjestelmä ja laitteisto"

TarjouspyyntöHankintailmoitus:

Ab Yrkeshögskolan vid Åbo Akademi : Autonomisten alusten "Aboa Mare etäoperointikeskuksen järjestelmä ja laitteisto"

Osallistumishakemukset 31.10.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen:

https://bem.buildercom.net/html/rfq2registration/index?rfqId=527

Yrkeshögskolan Novia koordinoi MasterSIM -tutkimus- ja kehityshanketta, jonka tavoitteena on vastata merenkulun digitalisaation ja alusten lisääntyvän autonomisuuden nostamiin tutkimus- ja koulutushaasteisiin. Yksi hankkeen päätavoitteista on kehittää etäoperointikeskus AMOC, joka tulee toimimaan autonomisten alusten etäoperoinnin tutkimus- ja opetusympäristönä. AMOC:in tavoitteena on mallintaa mahdollisimman realistisesti etäoperointikeskuksen toimintaa ja toimintaympäristöä niin joka päiväisessä toiminnassa kuin hätätilanteissa.

AMOC tullaan kytkemään ensin Aboa Maren simulaatio- ja koulutusympäristöön, mutta tavoitteena on myös yhdistää siihen reaalimaailman signaaliliikennettä (esim. AIS-dataa) sekä kytkeytyä todellisiin aluksiin tutkimus- ja testaustarkoituksissa.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia