Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Automaattisen aulapalvelun hankinta

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus (Tietopyyntö): Vantaan kaupunki


Tämän tietopyynnön tarkoituksena on kartoittaa minkälaisia pilvipalveluna toteutettavia sähköisiä aulapalvelujärjestelmiä markkinoilla on, ja minkälaisia toiminnallisuuksia järjestelmät sisältävät. Vantaan kaupunki ja kaupungin tytäryhtiö VTK Kiinteistöt Oy käyttää aulapalvelua vieraiden kirjaamiseen Palveluun (tietojärjestelmään), josta on mahdollista tulostaa tuloste (tarra, vierailijakortti). Tällä tunnisteella voidaan identifioida tiloissa liikkuvat vieraat. Palvelua käytetään pääasiassa itsepalveluautomaattina. Automaattinen aulapalvelu hankitaan kokonaispalveluna, jossa on mukana järjestelmä, palvelin ja muut järjestelmän laitteet sekä niiden ylläpito ja huolto. Toimittajan vastuulla on järjestelmän hallinnointi, tilaajalla voi olla nimettyjä pääkäyttäjiä.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia