Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Autoklinikka mahdollistaa kasvun ketterällä IT-palvelulla

Referenssi

Valtakunnallinen kasvu tarvitsee joustavan ja ketterän IT-kumppanin

Autoklinikka on valtakunnallisesti toimiva vahinkokorjaamo, jonka toiminnan keskiössä ovat vastuullisuus, ympäristö ja laadukas palvelu. Autoklinikalla on yli 60 korjaamoa sekä yli 400 työntekijää ja uusia pisteitä avataan useita vuosittain. Valtakunnallisuus ja kasvu asettavat Autoklinikalle erityistarpeita IT-palveluiden jatkuvalle kehittämiselle.

Monipuolista osaamista ja helppoa yhteydenpitoa

Autoklinikan IT-toimintojen kehittämisestä ja hallinnasta vastaa Vetonaulan IT-manageri, joka pitää huolta yhteydenpidosta, tietoturvan sekä esimerkiksi Microsoft 365 -lisenssien ajanmukaisuudesta ja kokonaisuuden kehittämisestä. IT-manageri on tukena ja turvana arjessa ja hoitaa vaivattomasti uudet avattavat toimipisteet toimintavalmiuteen.

Arjen ja kasvun pelastaja

Autoklinikan IT-kokonaisuus vapauttaa aikaa olennaiseen, kuten yrityksen kasvuun. Autoklinikka on tyytyväinen siihen, miten paljon IT-palveluiden ulkoistaminen voi tuottaa yritykselle esimerkiksi säästettyjen työtuntien osalta. Kokonaisuus on myös niin helppokäyttöinen, että sitä käyttää vaivattomasti kaikki työntekijät, aina peltisepistä työnjohtajiin ja toimistotyöntekijöihin.

Suosittelemme!

“Vetonaulalta kaikki tuki löytyy yhden numeron takaa. Meidän ei tarvitse kuin pirauttaa ja saamme tukea sekä IT-laitteiden käyttöön että mahdollisiin kehitysehdotuksiin. Uutta toimipistettä perustaessa riittää, kun ilmoittaa osoitteen ja uusi toimipiste hoidetaan toimintavalmiuteen. Selkeä hinnoittelu ja kiinteä kuukausihinta helpottavat budjetointia ja pitävät kustannukset kurissa.”

-Antti Lehto, talousjohtaja, Autoklinikka

Suosittelija:

Vetonaulalta kaikki tuki löytyy yhden numeron takaa. Meidän ei tarvitse kuin pirauttaa ja saamme tukea sekä IT-laitteiden käyttöön että mahdollisiin kehitysehdotuksiin. Uutta toimipistettä perustaessa riittää, kun ilmoittaa osoitteen ja uusi toimipiste hoidetaan toimintavalmiuteen. Selkeä hinnoittelu ja kiinteä kuukausihinta helpottavat budjetointia ja pitävät kustannukset kurissa.

Antti Lehto, talousjohtaja, Autoklinikka

Pinterest
Referenssin infoboxi
Vetonaula Oy logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Vetonaula kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut

Teknologia

Microsoft

Siirry yrityksen profiiliin Vetonaula kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vetonaula - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Vetonaula - Muita referenssejä

Vetonaula - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia