Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asianhallintajärjestelmä

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus (Tietopyyntö): Suomen Erillisverkot Oy


Tämä ilmoitus ei ole ennakkoilmoitus, tarjouspyyntö tai kutsu neuvottelumenettelyyn eikä ilmoituksen julkaisulla aloiteta tarjouskilpailua. Tämä on tietopyyntö/ilmoitus vuoropuhelusta, jonka avulla kartoitetaan markkinoita ja valmistellaan mahdollista kilpailutusta. Suomen Erillisverkot Oy hakee ensisijaisesti ohjelmistopalveluun pohjautuvaa käyttäjäystävällistä sähköistä asianhallintaratkaisua. Suomen Erillisverkot Oy voi käyttää vuoropuhelun vastauksia tulevan hankinnan suunnittelussa. Vastaaminen tietopyyntöön ja vuoropuheluun osallistuminen ei ole edellytys mahdolliseen myöhemmin toteutettavaan kilpailutukseen osallistumiselle eikä sido siihen osallistuvia tahoja. Mahdollisen tulevan hankinnan kohteena on sähköinen asianhallintapalvelu tai -järjestelmä, jonka: * Tuotantoympäristö toteutetaan/sijoitetaan TUVE-ympäristöön * Tuotantoympäristössä käsitellään suojaustaso IV aineistoja * Tulee täyttää SÄHKE2-vaatimukset Vuoropuheluun osallistuneille tahoille ei makseta korvausta.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia