Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakas- ja hoitotyössä käytettävät erityissovellukset SOTE-toimialalla

TarjouspyyntöHankintailmoitus:

2M-IT Oy: Asiakas- ja hoitotyössä käytettävät erityissovellukset SOTE-toimialalla

Osallistumishakemukset 25.07.2023 klo 09.12 mennessä osoitteeseen:
https://tarjouspalvelu.fi/2m?id=247595&tpk=87a80056-a75d-4ddb-8147-a39b4498a6fb

2M-IT Oy perustaa dynaamisen hankintajärjestelmän (DPS) koskien sosiaali- ja terveyshuollon erityissovelluksia, joita hyödynnetään 2M-IT Oy:n asiakkaiden organisaatioissa potilaan hoitotyössä ja toiminnanohjauksessa ydinpotilastietojärjestelmien toiminnan tukena. Erityissovellukset voivat olla myös erillisiä ja itsenäisesti toimivia, jos ne ovat lääkinnällisiä laitteita, lääkinnällisten laitteiden lisälaitteita tai muuten toimivat diagnostiikan tai hoitotyön tukena tai toiminnanohjauksessa siten, että ne eivät ole osana ydinpotilastietojärjestelmää tai asiakastietojärjestelmää.

Sosiaali- ja terveydenhuollon ICT-palveluja tuottavat organisaatiot voivat jättää osallistumishakemuksia dynaamiseen hankintajärjestelmään koko sen keston ajan. Dynaamiseen hankintajärjestelmään hyväksytään kaikki osallistumishakemuksen jättäneet ehdokkaat, jotka täyttävät ehdokkaille asetetut soveltuvuusvaatimukset. Soveltuvuusvaatimukset on kuvattu osallistumispyynnön liitteenä olevalla ESPD-lomakkeella sekä osallistumispyynnön osiossa "Muut ehdot". Hankinnat tehdään dynaamisen hankintajärjestelmän sisällä erillisillä tarjouspyynnöillä. Lisätietoa osallistumispyynnön "Muut tiedot" -osiossa.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia